Hesabım
    “Black Lightning”in Yıldızı Cress Williams “Reckoning” Kadrosunda!

    Richard Dreyfuss başrollü “Reckoning” oyuncu kadrosuna yeni bir ismi kattı.

    1977 yapımı “The Goodbye Girl”ün Oscar ve Altın Küre ödüllü yıldızı Richard Dreyfuss ve 1996 yılında Woody Allen imzalı “Sevimli Fahişe” ile Oscar kazanan Mira Sorvino’nun başrollerini paylaştığı suç ve gerilim filmi “Reckoning” oyuncu kadrosunu şekillendirmeye başladı. The CW kanalında yayınlanan ve geçtiğimiz günlerde ikinci sezonunu tamamlayan süper kahraman dizisi “Black Lightning”in başrolünde izlediğimiz Cress Williams filmin kadrosuna dahil oldu.

    Hikaye detayları henüz tam olarak bilinmeyen film, asla taviz vermeyen ve sağı solu belli olmayan Ben Myers’a (Richard Dreyfuss) odaklanıyor. Korkutucu bir karanlık tarafı olan adam bir yandan lösemi ile mücadele ederken bir yandan da demans hastalığından muzdarip eşine bakmaktadır. Başına gelen bir olaydan sonra hayatını mahveden hırsızlardan intikam almaya karar verir. Mira Sorvino ise filmde Ben’in polis dedektifi olan kızına hayat veriyor.

    Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini “16-Love” ve “Oceans Rising” filmlerine imza atan Adam Lipsius üstleniyor. Vizyon tarihi henüz belli olmayan filmin yapımcı kadrosunda ise yönetmen Lipsius ve 2011 yapımı “Kız ve Kurt”un ortak yapımcısı Alex Mace yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top