Hesabım
    Armie Hammer: "Kimse Beni Batman Rolü İçin Aramadı"

    Armie Hammer, hakkında çıkan dedikodulara yanıt verdi.

    Geçtiğimiz günlerde Ben Affleck'in Batman rolünü artık üstlenmeyecek olmasını açıklamasının ardından gözler yeni Batman adaylarına çevrilmişti. Ben Affleck, projeyi daha fazla ilerletemeyeceği için Matt Reeves'e devrettiğini konuk olduğu Jimmy Kimmel'ın programında anlatmıştı. Gittikçe daha çok merak edilen yeni Batman için ise tahminler yürütülüyordu. Bu tahminlerden biri ise Armie Hammer oldu.

    Armie Hammer'ın yıllardır Batman rolüyle ilgilendiği, ancak bir türlü anlaşma sağlanmadığı bilinenler arasında yer alıyordu. Geçtiğimiz gün ise Luca Guadagnino yönetmenliğindeki Call Me By Your Name'in yıldızı Armie Hammer'ın Matt Reeves ile anlaşma masasında bulunduğu, hatta anlaşmanın son aşamasında olduğu iddiaları yayılmaya başlamıştı. Ancak bunun yalan haber oldu Umberto Gonzalez isimli bir muhabirin film stüdyosunu arayıp görüşmesiyle ortaya çıkmıştı. Şimdi ise Armie Hammer konu hakkında konuşma kararı aldı. Hammer "Kimse bana bu rolle ilgilenip ilgilenmediğimi sormadı. Projeyi bitirip bitirmediklerini bile bilmiyorum, senaryo üzerinde hala çalışıyor olabilirler. Bence prodüksiyona yakın bile değiller. Ama size kesinlikle söyleyebilirim ki kimse benim bu rol için müsait olup olmadığını sormadı." sözleriyle Batman rolü ile alakası olmadığını ifade etti.

    Hala yeni Batman'in kim olacağı ile ilgili herhangi bir ipucu vermeyen Matt Reeves, dedektiflik temalı noir bir Batman filmi üzerinde çalıştığını açıklamıştı. "Rogue's Nation" filmi benzeri bir atmoster yaratmak isteyen Reeves, yeni Batman'in gelen öneriler üzerine belki bir Asyalı ya da Siyahi olmasına da açık olduğunu belirtmişti. Duyguların ön planda olduğu bir gerilim filmi olarak tasarlanacak olan The Batman filmi, kahramanın dönüşümünü gözler önüne serecek. Batman hayranlarının Matt Reeves'e önerdiği isimler arasında Robert Pattinson, Daniel Kaluuya, Steven Yeun, Oscar IsaacAdam Driver gibi isimler yer alıyor.

    The Batman filminin konusu da dahil olmak üzere neredeyse hiçbir detayı bilinmiyor. Yalnızca Matt Reeves'in yaratmak istediği Batman karakterinin çizgi romanlardaki karakterine yakın bir imaj çizileceği bilinenler arasında yer alıyor. Ayrıca filmin 25 Haziran 2021 tarihinde izleyicileriyle buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top