Hesabım
    Michael Jackson Belgeseli, "Leaving Neverland"den Fragman!

    Tartışma yaratan belgeselden fragman paylaşıldı.

    Kaybettiğimiz efsanevi müzisyen Michael Jackson'ın yaşamını anlatan dört saatlik Leaving Neverland belgeselinden fragman yayınlandı. Sundance Film Festivali'nde dünya prömiyerini yapmasının ardından büyük bir tartışma yaratan ve HBO ekranlarında yayınlanacak olan belgesel, Michael Jackson'ın yaşamının karanlık kısımlarına ışık tutuyor.

    Dünyaca ünlü müzisyen Michael Jackson'ın yaşamının karanlık tarafını aydınlatma görevini üstlenen Leaving Neverland'den fragman yayınlandı. Sundance Film Festivali'nde gösterilen ve Michael Jackson hayranları tarafından büyük tepki alan Leaving Neverland, Jackson'ın istismar ettiği çocuklara yer veriyor. Michael Jackson'ın Neverland çiftliği adı verilen bir eve getirilen çocuklarla olan ilişkisine odaklanan belgesel film, çocuk istismarı davasına uzanıyor. İki bölüm şeklinde yayınlanacak olan belgeselde istismara uğrayan çocukların konuşturulduğu bilinenler arasında yer alıyor. Jackson'ın istismarına maruz kalan mağdurların yasal sorunlar çıkmasına rağmen bu belgeselde yer almaya devam ettiği söyleniyor. Konuşanlar arasında Wade Robson ile James Safechuck yer alıyor. 9 yaşındaki Safechuck'ın bir reklam çekimi sırasında Jackson ile tanıştığı, James'in onunla iletişimde kalmak istediği ve ardından Jackson'ın ona bir mektup yazarak onu evine davet ettiği bilinenler arasında bulunuyor. Bir süre sonra sürekli görüşür hale gelen ikilinin birlikte yolculuğa çıktığını ve yolculuk da dahil olmak üzere James'in birçok kez tacize uğradığı dile getiriliyor.

    3-4 Mart tarihlerinde HBO kanallarında gösterilecek olan Leaving Neverland belgeselinin çekilmesi için milyonlarca dolarlık bağış yapıldığı ifade ediliyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top