Hesabım
    "The Banana Splits" Programı Korku Filmi Oluyor!

    Çocuk programı, korku filmine dönüştürülecek...

    Nostaljik çocuk programı "The Banana Splits Adventure Hour"ın, bir korku filmine dönüştürüleceği duyuruldu. 1968 yılında yayınlanmaya başlayan ve çocuklara hitap eden televizyon serisinin film uyarlaması korku türünde olacak. Orijinal karakterlere yer verilecek olan The Banana Splits filminden ilk detaylar paylaşıldı.

    İnsan şeklindeki hayvanların çocuklara hitap eden showlarını izlediğimiz 1968 yapımı televizyon serisi, korku filmi olarak günümüze uyarlanıyor. Bu yeni uyarlama Warner Bros bünyesinde bulunacak. Korku türünde olacak olan The Banana Splits filmi, Harley adındaki bir çocuğu odağına alacak. Ağabeyi Austin, annesi eth ve babası Mitch ile birlikte yaşayan küçük bir çocuk olan Harley The Banana Splits programı eşliğinde doğum gününü kutlayacaktır. Ancak bir anda beklenmedik olaylar meydana gelecek ve aile üyeleri oradan kaçıp hayatta kalmak için mücadele vermek zorunda kalacaktır.

    The Banana Splits filminde Harley karakterine The Kindness of Strangers filminden tanıdığımız Finlay Wojtak-Hissong; anne rolündeki Beth karakterine Wynonna Earp dizisinden tanıdığımız Dani Kind; ağabey rolündeki Austin karakterine Romeo Carere; baba rolünde olan Mitch karakterine Street Legal ve Schitt's Creek'ten tanıdığımız Steve Lund; Rebecca karakterine ise A Series of The Unfortunite Events, The Vampire Diaries, Maymunlar Cehennemi gibi yapımlardan tanıdığımız Sarah Canning hayat verecek. Sarah Canning, ayrıca The Banana Splits korku filmi projesinin yapımcılığını üstlenecek. The Banana Splits'in senaryosunu Jed Elinoff ile Scott Thomas kaleme alırken, yönetmen koltuğuna Level 16, Channel Zero, Black Field gibi genellikle kısa metraflı filmlerin yönetmenliğini üstlenen Danishka Esterhazy oturacak. Ayrıca 1968 yapımı televizyon showunda yer alan Bingo, Fleegle, Snorky ve Drooper karakterlerine filmde de yer verilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top