Hesabım
    Frances McDormand’lı “Nomadland”den İlk Kareler Görücüye Çıktı!

    Frances McDormand başrollü drama filmi “Nomadland”den ilk görseller yayınlandı.

    Üç Billboard Ebbing Çıkışı, Missouri” ile geçtiğimiz yıl ikinci Oscar’ını kazanan başarılı aktris Frances McDormand’ın başrolünü üstlendiği drama filmi “Nomadland”den ilk kareler geldi.

    Filmde başrol isme 2005 yapımı “İyi Geceler İyi Şanslar” ile En İyi Erkek Oyuncu Oscar’ına aday gösterilen David Strathairn ve oyunculuk deneyimleri bulunmayan Linda May ve Charlene Swankie eşlik ediyor. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini ise 2015 yılında “Ağabeylerimin Bana Öğrettiği Şarkılar” ile ilk uzun metrajına imza atan ve 2017 yılında “The Rider” ile Cannes Film Festivali’nden ödülle dönen Çinli yönetmen Chloé Zhao üstleniyor.

    Jessica Bruder’in 2017 yılında yayınlanan “Nomadland: Surviving America in the Twenty-First Century” isimli kitabından beyaz perdeye uyarlanan film, 60’lı yaşlarındaki Fern’e (Frances McDormand) odaklanıyor. 2008 Ekonomik Krizi’nde her şeyini kaybeden kadın, Amerika’nın batısında bir yolculuğa çıkar ve modern bir göçebe gibi hayatını kamyonetinde sürdürmeye başlar. Filmin önümüzdeki sene vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top