Hesabım
    Sophia Lillis'li "Nancy Drew and The Hidden Staircase"den Yeni Klip!

    Sophia Lillis'li dedektiflik filminden yeni bir sahne paylaşıldı.

    Gençlere hitap eden Nancy Drew kitap serisinin modern bir uyarlaması olan Nancy Drew and The Hidden Staircase'ten yeni bir klip paylaşıldı. Klipte IT: Chapter I filminden tanıdığımız Sophia Lillis'in canlandırdığı Nancy Drew karakteri, Mackenzie Graham'in canlandırdığı kuzen Bess Marvin ve Zoe Reene'in hayat verdiği en yakın arkadaşları olan George Fayne'i görme imkanı yakalıyoruz. Sahne, üçlünün ilk dedektiflik girişimlerini açığa çıkarıyor.

    Hardy Boys kitap serisinin bir parçası olan ve Edward Stratemeyer'ın yazarı olduğu Nancy Drew Mistery Series, 1930'lu yıllardan bugüne genç dedektif Nancy Drew'un evrim geçiren maceralarını konu ediniyor. Edward Stratemeyer yaratıcısı olduğu serinin, Mildred Wirt Benson'ın yazarlığındaki kitabında Nancy, 16-18 yaşlarında amatör bir dedektiftir. En iyi dostları ve yardımcıları da kuzeni Bess Marvin ve George Fayne'dir. Film ise bir lise öğrencisi olan Nancy'nin maceralarını konu edinecek. Yaşadığı kasabada olanları araştıran Nancy ve arkadaşları yeni insanlarla tanışacak ve araştırmalarına yeni insanlarla birlikte devam edeceklerdir.

    Filmin konusu ise şöyle: Nancy Drew and the Hidden Staircase, bir gizemi çözmek için yola koyuylan genç bir kız ve arkadaşlarının hikayesini konu ediyor. Lise öğrencisi olan Nancy Drew, amatör bir dedektiftir. Yeni taşında muhite uyum sağlamaya çalışan genç kız, gizemli bir olaydan haberdar olunca yeniden işe koyulur. Yaşadığı kasabada perili bir ev olduğunu öğrenen Nancy, kuzeni Bess Marvin ve George Fayne ile birlikte vakit kaybetmeden gizemi çözmek için araştırma yapmaya başlar. Nancy’yi atıldığı macerada bu süreçte tanıştığı insanlar da yalnız bırakmayacaktır. "Nancy Drew and The Hidden Staircase" filminin oyuncu kadrosunda, It: Chapter I'da karşımıza çıkan ve beğenilen isim Sophia Lillis yer alırken, kuzeni Bess Marvin'i Mackenzie Graham, George Fayne'i ise The Quad dizisinden tanıdığımız genç oyuncu Zoe Reene canlandırıyor. Ayrıca filmin oyuncu kadrosunda Andrea AndersLaura WigginsLinda LavinSam Trammell, James William Ballard gibi isimler de bulunuyor. "Nancy Drew and The Hidden Staircaise" filminin yönetmen koltuğunda ise Zehirli Sarmaşık filminin yönetmenliğini üstlenen ve yaptığı oyunculuklarla da tanınan isim Katt Shea'yı görüyoruz.

    Film, yurt dışında 15 Mart tarihinde vizyona girecekken, ülkemizdeki izleyicileriyle ne zaman buluşacağı henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top