Hesabım
    David Harbour: "Ron Perlman'ı Taklit Etmek İstemedim"

    David Harbour'dan Hellboy filmine özel bir açıklama geldi.

    2019'un en çok beklenen filmleri arasında yer alan Hellboy'un başrol oyuncusu David Harbour, verdiği röportajda ilginç açıklamalara imza attı. Empire ile gerçekleştirdiği söyleşide, çizgi roman kahramanı olan Hellboy'un yeni uyarlamasına dair ipucu verdi. Ayrıca filmden yeni bir görsel paylaşıldı.

    Bilim kurgu ve fantastik türlerindeki Stranger Things dizisinin yıldız oyuncusu David Harbour'ın başrolünde yer aldığı Hellboy ile ilgili yeni açıklamalar geldi. Doomsday ve Descent filmlerinden tanıdığımız Neil Marshall'ın yönetmen koltuğunda bulunduğu Hellboy hakkında Empire Magazine ile söyleşi yapan David Harbour ona yöneltilen sorulara cevap olarak "Ron Perlman Hellboy filmlerinde yalnızca kendine özel olan sıradışı bir şey yapmıştı. Ve ben onu kesinlikle taklit etmek istemedim. Bizim filmimizde Hellboy daha genç ve sert. Hatta daha ergen. Kendisinin iyi biri olup olmadığı konusunda mücadele veriyor." sözlerini sarf etti. Perlman'ın Hellboy'undan çok daha farklı bir Hellboy yarattıklarını ifade eden Harbour, böylece karakter hakkında ipuçları vermiş oldu.

    Hellboy çizgi romanların konusu şöyle: Hellboy, Ogdru Jahad ajanı ve Hellboy'un baş düşmanı olan Grigori Rasputin'in şeytani çağrısı üzerine dünyaya gelir. Profesör Broom ise onun üzerinde deneyler yapan ve onu bir çocuk gibi yetiştirip ona ebeveynlik yapan isimdir. Ayrıca Broom, Bureau For Paranormal Research and Defence departmanının yöneticisi ve gizli uzmanıdır. Ayrıca yeni filmin David Harbour'ın kırmızı boynuzlarının altında daha vahşi ve korku odaklı bir film olacak olmasının yanı sıra filme 18+ sınırlama getirileceği söylenenler arasında yer alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda David Harbour'ın yanı sıra DeadwoodAmerican Gods, Ray DonovanKings dizileri ve John WickPamuk Prenses ve Avcı gibi filmlerden tanıdığımız usta oyuncu Ian McShane'in yanı sıra filmin oyuncu kadrosunda Blood Queen rolüyle Resident Evil serisi, The Fourth KindZoolander 2Üç Silahşörler, Şantaj gibi filmlerden tanıdığımız güzel oyuncu Milla JovovichAmerican Honey ve Cameron Post'a Ters Terapi filmlerinden tanıdığımız genç oyuncu Sasha LaneLost dizisi ve InsurgentAşk Oyunu gibi filmleriyle tanıdığımız Daniel Dae KimPenelope MitchellAfter Earth'ten tanıdığımız Sophie Okonedo, "mother!"dan tanıdığımız Brian Gleeson ve Rogue One: A Star Wars Story'den tanıdığımız Alistair Petrie yer alıyor.

    Filmin ülkemizde 12 Nisan tarihinde vizyona girmesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top