Hesabım
    Hugh Jackman ve Patrick Stewart Guinnes Rekorlar Kitabı'nda!

    Hugh Jackman ve Patrick Stewart rekor kırdı.

    X-Men filmlerinin yıldız isimleri Hugh Jackman ve Patrick Stewart'ın Guinnes Rekorlar Kitabı'na girdiği duyuruldu. Jackman, Wolverine karakterine Patrick Stewart ise Professor Charles Xavier karakterine hayat veriyordu.

    Logan filmiyle Wolverine karakterini son kez canlandıran ve X-Men filmlerinden emekliye ayrılan Hugh Jackman ve son olarak X-Men: Geçmiş Günler Gelecek filminin ardından Logan filminde görme şansı yakaladığımız usta oyuncu Patrick Stewart, rekor kırarak Guinnes Rekorlar Kitabı'na girdi. Nedeni ise canlandırdıkları sinema filmi karakterlerine tam 16 yıl boyunca hayat veriyor olmalarıydı. Hesaplamalara göre bu süre 16 yıl 228 günden oluşuyordu. 20 Şubat Çarşamba akşamı düzenlenen Brit Awards Töreni'nde bulunan Hugh Jackman'a Patrick Stewart'tan bir video mesaj gelmesi üzerine bu durum ortaya çıkma imkanı buldu. Jackman, Brit Awards'da performans sergilemek üzere bulunuyordu. Patrick Stewart'tan gelen video mesajda ise şu sözler yer alıyordu: "Merhaba Hugh. İkimizin Guinner Rekorlar Kitabı'na girdiğini keşfettim. Tebrikler, dostum. Duvarına asabileceğin başka bir şey oldu."

    Hugh Jackman ve Patrick Stewart'ın aynı karakteri uzun süreli canlandırma rekoruna en yakın isim, Marvel'ın sevilen süper kahramanlarından Iron Man karakteriyle Robert Downey Jr. oluyor. Ancak Robert Downey Jr. bile bu rolü yalnızca 11 yıldır canlandırıyor. Ayrıca Hugh Jackman'ın Logan filminin ardından Wolverine rolünden emekli olması gibi, Robert Downey Jr.'ın da Avengers: Endgame filminin ardından Marvel Sinematik Evreni'nden ayrılması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top