Hesabım
    Jason Segel ve Dakota Johnson’lı “The Friend”e Gwendoline Christie Dahil Oldu!

    “Game of Thrones”un yıldızı Gwendoline Christie filmin kadrosuna katıldı.

    How I Met Your Mother”ın Marshall’ı olarak tanıdığımız Jason Segel, “Fifty Shades” serisinin yıldızı Dakota Johnson ve “Yaşamın Kıyısında” ile Oscar’a layık görülen Casey Affleck’in başrollerini paylaştığı drama filmi “The Friend” oyuncu kadrosuna yeni bir ismi kattı. “Game of Thrones” dizisinin Brienne’i ve yeni nesil “Star Wars” serisinin Yüzbaşı Phasma’sı Gwendoline Christie filmin kadrosuna dahil oldu.

    Nicole (Dakota Johnson) ve Matthew Teague (Casey Affleck) çiftinin hayatı, ansızın öğrendikleri bir gelişmeyle derinden sarsılır: Nicole’ün altı aylık ömrü kalmıştır. Bu gelişme üzerine en yakın arkadaşları Dane (Jason Segel), süreç boyunca onlara destek olmak için evlerine taşınır ve kendi hayatını askıya alır. Bu beklenmedik desteğin, herkes üzerinde kimsenin hayal bile edemeyeceği kadar büyük ve derin etkileri olacaktır.

    2013 yapımı “Blackfish” belgeseliyle BAFTA’ya aday gösterilen ve son olarak 2017 yılında “Sadakat Yolunda” ile karşımıza çıkan Gabriela Cowperthwaite’in yönetmenliğini üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Denee Benton, Marielle Scott, Ahna O’ReillyIsabella Kai Rice ve Violet McGraw gibi isimler de yer alıyor. Filmin senaryosunu ise Brad Ingelsby kaleme alıyor. Çekimlerine Fairhope, Alabama’da başlanan filmin önümüzdeki sene vizyona gimesi bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top