Hesabım
    Ethan Hawke ve Dane DeHaan'lı "The Kid"den Fragman!

    Western filmi "The Kid"den fragman yayınlandı.

    Ethan Hawke, Dane DeHaanVincent D'Onofrio gibi başarılı isimlerin başrolünde yer aldığı Western türündeki "The Kid" filminden fragman paylaşıldı. Biyografik filmde meşhur kanun kaçağı ve katil Billy The Kid'in hikayesini izleme şansı yakalayacağız.

    Dane DeHaan'ın onlarca kişinin ölümünden sorumlu kanun kaçağı Billy The Kid'i canlandırdığı "The Kid" filminden fragman paylaşıldı. Filmin konusu ise şöyle: Rio adındaki bir çocuk, ablasıyla birlikte Amerika'nın güneybatı sınırını aşmaya çalışmaktadır. Amaçları ise amcalarından kaçmaktır. Bu sırada haydut olan Billy The Kid'i yakalamaya çalışan Pat Garrett ile karşılaşacaklardır. Rio ise tüm bu olayların arasında nasıl biri olmak istediğini çözmeye çalışacak ve cesur olmak ile haydut olmak arasında bir seçim yapmak zorunda kalacaktır. Her ne olursa olsun ailesini kurtarmak için elinden geleni yapacaktır. Filmde Rio karakterine ilk kez beyaz perde deneyimini gerçekteştirecek olan Jake Schur hayat verirken, Billy The Kid olarak Kill Your Darlings, Chronicle, İnanılmaz Örümcek Adam, The Place Beyond The Pines, A Cure For WellnesValerian and the City of a Thousand Planets gibi yapımlardan tanıdığımız Dane DeHaan'ı; Billy'nin peşine düşen kanun adamı Pat Garrett olarak Before Sunrise, First Reformed, Training Day, Magnificent Seven, Korku Terapisi, Arınma Gecesi, Daybreakers, Brooklyn's Finest, Hamlet, Kaset, Hayata Uyanmak gibi filmlerin yıldız oyuncusu Ethan Hawke'ı; Grant Cutler rolünde Guardians of The Galaxy ve Jurassic World serilerinin başarılı oyuncusu Chris Pratt'i; Şerif Romero karakteri olarak Vincent D'Onofrio'yu izleme şansı yakalayacağız.

    Filmin yönetmen koltuğuna ise Daredevil dizisinin kötü adamı Kingpin olarak izleyenleri hayran bırakan ve Ed Wood, Full Metal Jacket, The Cell, Men In BlackKill The Irishman gibi filmlerin usta oyuncusu Vincent D'Onofrio oturuyor. D'Onofrio'yu daha önce de Five Minutes Mr. Welles kısa filmi ve Don't Go In The Woods isimli uzun metrajlı film ile yönetmen olarak görmüştük. Şimdi ise büyük prodüksiyonlu bir yapım olan The Kid ile filmografisine yeni bir film daha eklemiş oldu. Filmin senaryosunu Camdan Kale ve Baraka filmlerinin senaryosuna imza atan Andrew Lanham kaleme alırken, yapımcılığını Jordan Schur, Nick Thurlow, Sam Maydew, ve Mimran Schur Pictures'dan David Mimran üstleniyor.

    Biyografi ve Western türlerindeki The Kid filminin ülkemizdeki izleyicileriyle ne zaman buluşacağı bilinmiyor. Yurt dışında ise 8 Mart tarihinde vizyona giriyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top