Hesabım
    Dev Patel ve Armie Hammer'lı Hotel Mumbai'den Yeni Video!

    Armie Hammer ve Dev Patel, Hotel Mumbai hakkında konuşuyor...

    Gerçek olaylara dayanan dram gerilim filmi Hotel Mumbai'den bir röportaj videosu paylaşıldı. Videoda, filmden bazı sahneleri izleme şansı yakalarken filmin oyuncu kadrosunda yer alan Armie Hammer, Dev Patel, Nazanin BoniadiAnupam Kher ile filmin yönetmen ve senaristi Anthony Maras'ın filmi ve gerçek hikayeyi canlandırırken hissettiklerini anlatmasına tanık oluyoruz.

    Filmin konusu ise şöyle: Hotel Mumbai, 2008 yılında Taj Mahal Palas Otelde meydana gelen terör saldırısının hikayesini konu ediyor. Arjun baba olmaya hazırlanan genç bir adamdır. Bir süredir işsiz olan Arjun, ailesini geçindirmek için şehrin en ünlü oteli olan Taj Mahal’de garson olarak iş başlar. Sabahın erken saatlerinde işinin başına geçen Arjun, ünlü şef Hemant Oberoi yönetiminde otelin değerli konukları için hazırlıklara başlar. Konuklar arasında henüz yeni anne baba olan zengin işadamı David ve eşi Zahra da vardır. Şehre tatile gelen aile, rahatça dinlenebilmek için lüks oteli tercih etmiştir. Ancak çıkan terör saldırısı otel çalışanları ve konuklarının keyifli günlerini kabusa çevirir. Otel yakınlarında birçok yer havaya uçunca, insanlar korku içerisinde otele doluşmaya başlar. Ancak otele girenler arasında teröristler de vardır ve çok geçmeden oteli de ele geçirirler. Kaçma şansı olmasına rağmen otel misafirlerinin yanından ayrılmayı reddeden şef Hemant ve otelin garsonu Arjun, herkesi güvende tutmak için hayatını riske atar. Çeşitli sınıflardan, farklı ırklardan ve inançlardan olan otel konukları, yaşadıkları bu korkunç saldırı karşısında örgütlenerek birlikte mücadele etmek zorundadır.

    Hotel Mumbai filminin oyuncu kadrosunda “Milyoner” filminin yıldız oyuncusu olan ve “Lion” filmi ile Oscar ve Altın Küre’ye aday gösterilen Dev Patel; “Beni Adınla Çağır”ın Altın Küre aday olan yıldızı ve Batman rolüyle adı gündeme bomba gibi düşen Armie Hammer'ın yanı sıra “Homeland” ve “Counterpart” dizilerinde boy gösteren Nazanin Boniadi, “Sense8”in Sanyam Dandekar'ı Anupam Kher ve Harry Potter filmlerinde Lucius Malfoy olarak akıllara kazınan, Altın Küre'ye aday gösterilen Jason Isaacs gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise ilk uzun metrajına imza atan Anthony Maras oturuyor. Hotel Mumbai'nin senaryosunun Anthony Maras ile birlikte John Collee tarafından kaleme alındığı bilinenler arasında yer alıyor.

    Hotel Mumbai, yurt dışında 22 Mart'ta izleyicileriyle buluşacakken ülkemizde vizyona girip girmeyeceği bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top