Hesabım
    Gerilim Filmi "Bunny Lake Is Missing" Yeniden Uyarlanıyor!

    Screen Gems, "Bunny Lake Is Missing" filminin uyarlıyor!

    60'lı yılların en çok beğenilen gerilim filmi "Bunny Lake Is Missing"in yeniden beyaz perdeye uyarlanacağı resmi olarak duyuruldu. Sony'ye ait olan Screen Gems yapım şirketi bünyesinde yer alacak olan proje, geliştirme aşamasında bulunuyor.

    Yapılan resmi bir açıklamaya göre Sony'ye bağlı bir şirket olan Screen Gems, gizem ve gerilim türündeki "Bunny Lake Is Missing" filmini yeniden uyarlamak için hazırlanıyor. Geliştirilen projenin ne zaman hayata geçirileceği henüz bilinmiyor. Merriam Modell'ın aynı isimli kitabından uyarlanacak olan "Bunny Lake Is Missing" filmi kızını okuldan almaya gelen bir annenin, onu hiçbir yer bulamaması sonucu olanları konu ediniyor. 1965 yapımı filmden farklı olarak nelerin filme dahil edileceği ya da nelerin değiştirileceği henüz açıklanmadı. 1965 yapımı Bunny Lake Is Missing'in konusu ise şöyleydi: Ann Lake, kızı Bunny ile birlikte İngiltere’ye yeni yerleşmiş dul bir kadındır. Okulunun ilk gününde kızını almaya giden Ann, Bunny’ye dair hiçbir kayıt ya da iz bulamaz. Polis bile kızın hiçbir kaydını bulamadığı için onu Ann’in bir fantazisi olarak yorumlarlar. Çünkü Ann'in çocukluğundaki hayali arkadaşının adının da Bunny olduğu ortaya çıkacaktır. Ann’in kardeşi de polisin şüphelerine destek çıkınca Ann iyice akli dengesi bozuk konumuna düşer. Ann akıl hastası mıdır; yoksa doğruyu mu söylüyordur? Orijinal filmin yönetmen koltuğunda Otto Preminger otururken filmin senaryosunu kitaptan uyarlayarak John Mortimer, Penelope Mortimer ve Ira Levin kaleme almıştı. Oyuncu kadrosunda ise Ann Lake rolünde Carol Lynley'in yanı sıra Laurence Olivier, Keir Dullea, Martita HuntAnna Massey gibi isimler yer alıyordu.

    Bunny Lake Is Missing'in haklarını Columbia ve Otto Preminger Films'in devralması üzerine Victoria Preminger'in filmin yapımcılığını üstlenmesi bekleniyor. Otto Preminger Films'in bünyesi altında ilk kurulduğu dönemin en efsanevi filmlerinin yer aldığı biliniyor. Bu filmler arasında Kanlı Gölge, Lekesiz Aşk, Korkusuz Kadın, Anatomy of A Murder, Carmen Jones, Porgy and Bess, ExodusThe Man With The Golden Arm gibi önemli filmler bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top