Hesabım
    Barry Keoghan, Robin Olmak İstiyor!

    Barry Keoghan'dan ilginç paylaşım...

    Başarılı oyuncu Barry Keoghan'dan The Batman'in yönetmenine açık çağrı geldi. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım sayesinde gündeme oturan İrlandalı oyuncu Keoghan, açıkça yazmasa da paylaşım görseliyle Matt Reeves'den ne istediğini dile getirmiş oldu.

    '71 filminde tanıma imkanı yakaladığımız ve şimdilerde The Favourite ile Oscar için yarışacak olan Yorgos Lanthimos imzalı Kutsal Geyiğin Ölümü filmindeki ilginç rolüyle beğenileri toplayan, ardından Dunkirk'teki performansıyla beyaz perdede daha çok görmeyi umut ettiğimiz Barry Keoghan, sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşım ile takipçilerinin aklını karıştırdı. Paylaşımda Barry Keoghan elinde bir Robin action figürü taşıyor. Ancak bunun anlamının Barry Keoghan ile anlaşmak için görüşüldüğü mü; yoksa Keoghan'ın rolü istemesi mi olduğu anlaşılamadı.

    The Batman filminin yönetmen koltuğuna oturan Matt Reeves'in Ben Affleck'in rolü bırakması üzerine yeni Batman için arayış içerisinde olduğu bilinenler arasında yer alıyor. Filmin dedektiflik temasının çizgi romanlarda olduğu gibi ağır basacağı, "Rogue's Nation" filmi benzeri bir atmoster yaratılacağı ve noir bir film olarak tasarlanacağı açıklanmıştı. Ayrıca DC hayranları tarafından Robert Pattinson, Daniel Kaluuya, Oscar Isaac, Steve Yeun, Adam Driver gibi isimler Batman rolü için önerildi. Matt Reeves'in Asyalı ya da siyahi bir Batman fikrine sıcak olduğu, ancak henüz tam kararın verilmediği söylenmişti. The Batman filminin 25 Haziran 2021 tarihinde izleyicileriyle buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top