Hesabım
    Guy Ritchie’nin Yeni Filmi İsim Değiştirdi!

    Suç ve drama filmi “Toff Guys” artık yeni bir isimle anılıyor.

    Ateşten Kalbe Akıldan Dumana”, “Kapışma” ve “Sherlock Holmes” gibi filmlerle tanınan başarılı İngiliz yönetmen Guy Ritchie’nin yeni filmi isim değiştirdi. Prodüksiyonunun başından beri “Toff Guys” olarak anılan suç ve drama filminin yeni ismi “Bush” oldu. Dünya çapındaki yayın hakları için Miramax’ın 30 milyon dolar ödediği filmin Amerika yayın hakları ise yedi milyon dolar karşılığında STX Films’e satıldı.

    Filmin bol yıldızlı oyuncu kadrosunda Oscar ve Altın Küre ödüllü Matthew McConaughey, “Crazy Rich Asians” ile beğeni toplayan Henry Golding, Altın Küre sahibi sevilen İrlandalı aktör Colin Farrell, “Kral Arthur: Kılıç Efsanesi”nde yönetmenle birlikte çalışan “Sons of Anarchy” dizisinin yıldızı Charlie Hunnam, Altın Küre ödüllü usta oyuncu Hugh Grant, “Succession” dizisinden tanıdığımız Jeremy Strong, “Downton Abbey”nin Altın Küre ve Emmy adayı yıldızı Michelle Dockery ve “Deep State” dizisinden Lyne Renee yer alıyor.

    Hikaye detayları henüz net olarak bilinmeyen filmde Matthew McConaughey ot imparatorluğu kurmuş ancak artık emekli olmak isteyen bir iş adamına hayat veriyor. Hikayedeki diğer karakterler ise McConaughey’in düzenine ya burnunu sokuyor ya da yardımcı oluyor. Michelle Dockery McConaughey’in eşini, Henry Golding Vietnamlı bir gangsteri, Hugh Grant McConaughey’in gizlice fotoğraflarını çeken ve ona şantaj yapmaya çalışan bir fotoğrafçıyı ve Colin Farrell da karma dövüş sanatları dövüşçülerini eğiten Coach adında bir adamı oynuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top