Hesabım
    Andrew Garfield’lı “Under the Silver Lake”ten Yeni Fragman Var!

    Andrew Garfield başrollü “Under the Silver Lake” yeni fragmanına kavuştu.

    Oscar ve iki Altın Küre adaylığı bulunan başarılı aktör Andrew Garfield’ın başrolünü üstlendiği suç ve gizem filmi "Under The Silver Lake"ten yeni bir fragman geldi.

    Filmde başrol isme Altın Küre adayı Riley KeoughLaura-Leigh ClaireSydney SweeneyGrace Van Patten, “Westworld” ile yıldızı parlayan Jimmi SimpsonTopher GraceCallie Hernandez ve Patrick Fischler gibi oyuncular eşlik ediyor. Filmin yönetmen ve senarist koltuğunda ise 2014 yılında “Peşimdeki Şeytan” ile büyük sükse yapan David Robert Mitchell oturuyor.

    Los Angeles'ta yaşayan 33 yaşındaki Sam (Andrew Garfield) dikkatli bir adamdır. Günün birinde yaşadığı apartmanın havuzunu kullanmakta olan bir kadınla tanışır. Bu kadın şen şakrak Sarah'dır. Sarah'nın (Riley Keough) ani ortadan kayboluşu büyük bir gizem yaratır. Sam, genç kadını bulmak ve sırrı çözmek için Los Angeles'ta sürreal bir yolculuğa çıkar. Bu yolculuk onu Melekler Şehri'ndeki en korkunç gizemlerin, skandalların ve komploların derinliğine sürükleyecektir.

    Amerika’da 19 Nisan tarihinde gösterime girecek “Under the Silver Lake”in ülkemizdeki vizyon tarihi belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top