Hesabım
    “Sarayın Gözdesi”nin Yönetmeni Yorgos Lanthimos’un Yeni Filmi Belli Oldu!

    Üç Oscar adaylığı bulunan yönetmen Yorgos Lanthimos gelecek projesine karar verdi.

    Bu seneki Oscar Ödülleri'nde 10 dalda adaylık elde eden “Sarayın Gözdesi” ile popülaritesini ve hayran kitlesini iyice arttıran başarılı yönetmen Yorgos Lanthimos’un yeni projesi belli oldu. Yunan sinemacı suç ve drama filmi “Pop. 1280”nin yönetmenliğini, senaristliğini ve yapımcılığını üstlenecek.

    “Pop. 1280”, sevilen yazar Jim Thompson’ın 1964 yılında yayınlanan aynı isimli suç romanından beyaz perdeye uyarlanıyor. Hikaye detayları henüz tam olarak bilinmeyen film, küçük bir kasabanın yozlaşmış şerifine odaklanıyor. Şerif, kasabadaki suç dengesinin devamlılığını sağlayabilmek için gelecek seçimleri ne yapıp edip kazanmaya çalışıyor. Yapımcı kadrosunda Ryan Friedkin, Andrew LoweEd Guiney ve John Alan Simon'ın bulunduğu filmin oyuncu kadrosuna veya vizyon tarihine dair henüz bir bilgi bulunmuyor.

    2009 yılında çektiği “Köpek Dişi” ile büyük bir çıkış yakalayan yönetmen, 2015 yılında “The Lobster” ile En İyi Özgün Senaryo dalında Oscar’a aday gösterildi. Colin Farrell ve Nicole Kidman’lı “Kutsal Geyiğin Ölümü” ile günümüzde çalışan en iyi sinemacılardan biri olduğunu iyice kanıtlayan yönetmen son olarak geçtiğimiz sene “Sarayın Gözdesi”ne imza attı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top