Hesabım
    Al Pacino ve Robert De Niro'lı "The Irishman"den Tanıtım!

    Merakla beklenen Martin Scorsese filminden ilk tanıtım yayınlandı.

    Başrollerini Robert De Niro ve Al Pacino'nun üstlendiği Netflix'te yayınlanması planlanan The Irishman'den bir duyuru yayınlandı. Oscarlı yönetmen Martin Scorsese'nin yönetmen koltuğuna geçtiği filmin tanıtımında, filmi ne zaman izleme şansı elde edeceğimizle ilgili bilgi yer alıyor. Tanıtım ile The Irishman'i önümüzdeki sonbahar aylarında Netflix platformunda göreceğimiz duyuruldu.

    Oyuncu kadrosunda Robert De Niro, Al Pacino'nun yanı sıra Jesse PlemonsHarvey KeitelJoe PesciBobby Cannavale, Ray Romano gibi isimlerin yer aldığı The Irishman'in yönetmen koltuğuna, The Departed filmiyle Oscar heykelciğinin sahini olan usta yönetmen Martin Scorsese oturuyor. The Irishman'in senaryosunu ise The Schinder's List, Masum Hamleler, Dava, Ejderha Dövmeli Kız, Kazanma Sanatı, Amerikan Gangsteri gibi filmleriyle tanıdığımız başarılı isim Steven Zaillian kaleme aldı. 

    Robert De Niro'nun bir çetenin tetikçisi Frank 'The Irishman' Sheeran'a hayat verdiği The Irishman filminde tetikçi, 25'in üzerinde kişinin ölümünden sorumludur. Al Pacino ise bir işçi lideri olan Jimmy Hoffa'yı, usta oyuncu Joe Pesci ise Pennsylvania'lı bir mafya babası olan Russel Bufalino'ya hayat veriyordur. Ayrıca Jimmy Hoffa'nın yok oluşunda parmağı olduğu düşünülen Bufalino'nun yanı sıra çetede Ray Romano canlandırdığı Bill Bufalino da göreceğimiz suç ailesi üyelerinden biri olacaktır. The Irishman'in Scorsese'nin en yüksek bütçeli filmlerinden biri olduğu söyleniyor. Filmde iki ayrı dönem gösterildiği için Robert De Niro ve Al Pacino'nun gençliğini canlandıracak isimlerle anlaşmak yerine, CGI teknolojisiyle usta oyuncuların gençleştirildiği bilinenler arasında yer alıyor. Bu da filmin bütçesinin yüksek olmasının nedeni olarak görülüyor. 

    The Irishman ile ilgili daha önce filmin oyuncularından biri olan Sebastian Maniscalco katıldığı bir podcast programında filmle ilgili açıklama yapmış ve "İlk sahnemi çekmeye hazırlandığı hafta hiç uyumadım. Çünkü o sahnenin Robert De Niro ve Joe Pesci ile birlikte olacağını biliyordum. Sete gittiğimde ise karşımda kimsenin olmadığını ve yalnızca ben konuşmak istediğimde konuşacağımı tekrarlıyordum." sözlerini sarf etmiştiAyrıca Maniscalco sözlerine şu şekilde devam etti: "De Niro ve benim şöyle bir sahnemiz vardı: Yüz yüze duruyor ve ben doğrudan ona bakıyorum. Benim hiçbir şey söylememem gerekiyor ve onun gelip kıravatımı sıkması gerekiyor."

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top