Hesabım
    "The Lion King"den Yeni Fragman!

    Aslan Kral geri dönüyor!

    Disney'in efsanevi animasyonlarını hikayelerden yeniden uyarlama girişiminin bir parçası olan The Lion King uyarlamasından yeni bir fragman paylaşıldı. Live-action türünde olacak olan filmin Oscar Ödül Töreni sırasında yayınlanan fragmanında diğer canlılar ile birlikte vahşi yaşama konuk oluyoruz. "Aslan Kral çok yaşa" sloganını kullanan fragman ile filmin seslendirme kadrosuna da göz atmış oluyoruz.

    Disney animasyon uyarlamalarından biri olan live-action film, The Lion King, yavru bir aslan olan Simba’nın maceralarını konu ediyor. Ormanın kralı olan babası Mufasa'ya hayran bir yavru aslan olarak mutlu bir hayat süren Simba, sinsi amcası Scar'ın planlarından habersizdir. Kral olmak için fırsat kollayan Scar, Mufasa'yı öldürdükten sonra Simba için tehlike baş gösterir. Amcasının ihaneti ve babasının kaybı ile yıkılan Simba sürgüne gider. Zamanı geldiğinde hakkı olanı almak için geri dönecek ve amcasına yaptıklarının bedelini ödetecektir. The Lion King'de genç Simba'nın cesur babası Mufasa'yı, orijinal filmde de karakteri seslendiren ve son olarak Rogue One: A Star Wars Story'de gördüğümüz ayrıca gelecek projeleri arasında Coming 2 America'nın bulunduğu usta oyuncu James Earl Jones seslendiriyor. Simba'ya başarılı oyuncu ve müzisyen olan ve ayrıca Solo: A Star Wars Hikayesi'nden ve Atlanta dizisinden tanıdığımız Donald Glover'ın hayat vereceği seslendirme kadrosunda; Disney'in ikonik kötüsü Scar olarak Twelve Years A Slave filmiyle Oscar adaylığı alan başarılı oyuncu Chiwetel Ejiofor, sırtlan Kamari olarak Friends From College dizisinde son olarak boy gösteren, ayrıca Dolemite Is My Name ile karşımıza çıkmaya hazırlanan komedyen ve oyuncu Keegan-Michael Key, yaban domuzu Pumbaa olarak şimdiler Charlize Theron ile Long Shot filmi sayesinde beyaz perdede kendini göstermeye hazırlanan Seth Rogen, mirket Timon olarak oyuncu Billy Eichner ve Simba'nın aşık olduğu aslan Nala olarak pop yıldızı Beyonce yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda "Orman Çocuğu"na, Iron Man, Iron Man 2 filmlerinin yönetmenliğine imza atan Jon Favreau oturuyor.

    Live-action türündeki Disney filmi The Lion King'in ülkemizdeki izleyicileriyle tüm dünya ile birlikte 19 Temmuz 2019 tarihinde sinemalarda buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top