Hesabım
    Rami Malek'in Oscar Düşüşü!

    Rami Malek, ödül töreni sırasında bir talihsizlik yaşadı...

    91. kez sahiplerine verilecek olan Akademi Ödülleri, dün akşam düzenlenen görkemli bir ödül töreni sayesinde sahiplerini buldu. En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ını kaldırmaya hak kazanan Rami Malek'in peşini ise ödül töreni talihsizlikleri yine bırakmadı. Bu kez de ödülünü almasının ardından yerine geçmeye hazırlanırken sahneden düştü...

    Ödül törenine birçok kategorideki ödüle layık görülmesiyle damgasını vuran Bohemian Rhapsody'nin rakipleri arasından sıyrılan ve En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ının sahibi olan Rami Malek'in peşini talihsizlikler bırakmadı. Ödülü aldıktan sonra sahneden inerken düşen Malek'in kalkmasına başkaları yardımcı oldu. Daha önce de Golden Globe Ödül Töreni'nde yaşadığı talihsizlikle günlerce gündemdeki yerini koruyan Malek, Altın Küre'de Nicole Kidman ile yaşadığı saniyelik an nedeniyle sosyal medyanın diline takılmıştı. Nicole Kidman, Malek'in ona sarılmak üzere olduğunu fark etmediği için sırtını dönmüş ve bu durum da sosyal medyada dalga konusu olmuştu. Rami Malek'in Oscar Töreni'ndeki düşüşü yayın sırasında gerçekleşmemekle birlikte düşüşünün ardından sağlık görevlileri bir sorun olup olmadığını kontrol etmek üzere Malek'in yanına geldi.

    Freddie Mercury performansıyla akıllara kazınan Rami Malek, En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ının sahibi olmasının ardından Bohemian Rhapsody filmindeki rol arkadaşı ve aynı zamanda gerçek hayattaki kız arkadaşı olan Lucy Boynton'a, Queen grubu üyelerine, anne ve babasına minnetlerini sundu. Ayrıca konuşmasında İran asıllı eşcinsel müzisyen Freddie Mercury'yi canlandırmanın bir onur olduğuna değindi. Rami Malek'in En İyi Erkek Oyuncu kategorisindeki rakipleri arasında En İyi Film ödülünün sahibi olan Green Book'tan Viggo Mortensen, Vice filmindeki performansıyla Christian Bale, At Eternity's Gate'te Van Gogh'u canlandıran Willem Dafoe ve A Star Is Born'un yönetmen ve oyuncusu olan ayrıca Lady Gaga ile birlikte gerçekleştirdikleri performansla Oscar Töreni'ne damgasını vuran Bradley Cooper yer alıyordu. Ayrıca Bohemian Rhapsody En İyi Kurgu, En İyi Ses Kurgusu ve En İyi Ses Miksajı kategorilerindeki ödüllere layık görüldü.

    Film ülkemizdeki izleyicileriyle 1 Kasım 2018 tarihinde buluşmuştu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top