Hesabım
    "Helen Mirren ve Jason Momoa Romantik Komedi Çeksin!"

    Helen Mirren ve Jason Momoa törene damgasını vurdu.

    Dün akşam düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerine teslim edilen Oscar Ödülleri'ne birçok isim damgasını vurdu. Bu isimler arasında usta oyuncu Helen Mirren ve Jason Momoa da yer alıyordu. Birlikte ödül takdim eden Mirren ve Momoa ikilisi, geceyi eğlenceli bir şekilde sonlardırdı.

    Eşi Lisa Bonet ile birlikte ödül törenine katılan ve DC evreninin en yüksek bütçeli yapımı olan Aquaman'in yıldız ismi Jason Momoa, geceye Helen Mirren ile olan uyumuyla damgasını vurdu. 2007 yılında The Queen filmindeki efsanevi performansıyla En İyi Kadın Oyuncu ödülüne layık görülen Helen Mirren ve Game of Thrones ile hayatımıza dahil olup Aquaman ile akıllara kazınan Jason Momoa, Oscar Töreni'nde ödül takdim eden isimler arasındaydı. Ödülü sahibine ulaştırmak üzere sahneye çıkan ikili, sahneye çıktıklarında uyumlu olduklarını fark edip konuşmalarına bunu da dahil ettiler. İlgileri üzerine çeken Momoa ve Mirren ikilisi gece boyunca çekildikleri fotoğrafları sosyal medya üzerinden paylaştı. Momoa ve Mirren, töreni takip edenlerin şakalarına da maruz kaldılar. Twitter üzerinden paylaşımlarda bulunan takipçiler, Helen Mirren ve Jason Momoa'nın başrolünde yer aldığı bir romantik komedi filmi istediklerini ifade ettiler.

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    see behind us all the oscars to be awarded

    @ helenmirren'in paylaştığı bir gönderi ()

    Mirren'in geceye 6 milyon dolarlık takıları ile katıldığı ve bunun üzerinden birçok espriye maruz kalındığı bilinenler arasında yer alıyor. 91. Akademi Ödül Töreni'nde ödüle layık görülen tüm isimleri görmek için buraya tıklayın!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top