Hesabım
    Elizabeth Moss'lu "Her Smell"den Fragman!

    Elizabeth Moss'un bir rockstar olduğu filmden fragman paylaşıldı

    The Handmaid's Tale'in yıldız oyuncusu Elizabeth Moss'un yeni filmi vizyona girmek için hazırlıklarını sürdürüyor. Dram türünde olan "Her Smell" adındaki müzikal filmde başarılı oyuncu Elizabeth Moss bir rockstar'a hayat veriyor. Şimdi ise filmden ilk fragman sinemaseverlerle paylaşıldı. 

    Dünya prömiyerini Uluslararası Toronto Film Festivali'nde yapan müzikal dram türündeki filmin başrolünü The Handmaid's Tale, Queen of Earth, The One I Love, Top of The Lake gibi yapımlardan tanıdığımız Golden Globe ödüllü başarılı oyuncu Elizabeth Moss üstlenirken filmde Moss'a Kağıttan Kentler, Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu, Suicide Squad gibi yapımlardan tanıdığımız oyuncu ve model kimliğiyle bilinen Cara Delevingne, Havari, Legion, The Guest, Güzel ve Çirkin, Downton Abbey gibi yapımların sevilen yüzü Dan Stevens, Titanların Savaşı, Sunset Song, Heil Ceaser, The Titan gibi yapımlarda izleme fırsatı yakaladığımız Agyness Deyn'in yanı sıra Pretty Little Liars'ın yıldızlarından Ashley Benson, Dylan Gelula, Virginia Madsen, Amber HeardEric Stoltz gibi isimler eşlik ediyor. "Her Smell" filminin yönetmen ve senarist koltuğunda ise Golden Exits, Listen Up Philip, Impolex, The Color Wheel gibi yapımlara imzasını atan Alex Ross Perry oturuyor.

    Dram ve müzikal türlerdeki Her Smell filminin konusu ise şöyle: Something She isimli kadınlardan oluşan müzik grubuyla 90'lara damgasını vuran punk rock süperstarı Becky Something, artık eskisi gibi ünlü değildir. Anne olmuş olmasının yanı sıra çok küçük işlerde çalışmaya başlamıştır. Diğer yandan ise heveslerini kaybeden grup üyeleri, çıkması gereken albümlerinin gerginliği ve yeni neslin müzik anlayışının değişmiş olmasıyla uğraşan Becky, adeta bir kaosun içine düşmüştür. Tüm bunlarda uğraşırken kendini tamamen yalnızlıkla çevrelenmiş olarak bulan Becky, ayık kalmaya ve geçmişiyle yüzleşmeye de çalışmaktadır. Grubunu yeniden başarıya ulaştırmak için ise Becky inzivaya çekilip ilhamın gelmesini bekleme yolunu seçecektir.

    Alex Ross Perry yönetmenliğinde olan ve Elizabeth Moss'u başrolüne yerleştiren Her Smell'in yurt dışındaki izleyicileriyle 12 Nisan 2019 tarihinde buluşması beklenirken, ülkemizdeki izleyicileriyle buluşup buluşmayacağı bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top