Hesabım
    Travis Fimmel’lı “Finding Steve McQueen”den İlk Fragman Geldi!

    Travis Fimmel başrollü “Finding Steve McQueen”in ilk fragmanı yayınlandı.

    Vikings” dizisinin Ragnar’ı olarak tanıdığımız Avustralyalı başarılı aktör Travis Fimmel’ın başrolünü üstlendiği suç ve komedi filmi “Finding Steve McQueen”den ilk fragman görücüye çıktı.

    Filmde başrol isme “İskoçya’nın Son Kralı” ile Oscar kazanan Forest Whitaker, Hollywood’un meşgul yıldızlarından William Fichtner, Rachael Taylor, Lily Rabe, Jake WearyRhys Coiro ve Louis Lombardi gibi oyuncular eşlik ediyor. Filmin yönetmenliğini ise “Korkusuz”, “Hayalet Sürücü” ve “Aşk Çeşmesi” gibi filmlerle tanınan Mark Steven Johnson üstleniyor.

    City by the Sea” ve “Welcome to the Rileys” filmlerinin senaristi Ken Hixon ve 2002 yapımı “Showtime”ı kaleme alan Keith Sharon’ın senaryosuna imza attığı “Finding Steve McQueen”, Youngstown, Ohio’dan bir hırsız çetesine odaklanıyor. Birbirlerine oldukça bağlı olan çete üyeleri, 1972 yılında Başkan Richard Nixon’ın gizli fonundan 30 milyon dolar çalmaya karar verir. Planları çok geçmeden ters gider ve çetenin yakalanması için FBI tarihindeki en büyük insan avı başlatılır.

    “Finding Steve McQueen” 15 Mart tarihinde Amerika’da gösterime girecek. Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top