Hesabım
    Taron Egerton ve Elton John Birlikte Şarkı Söyledi!

    Rocketman'in yıldızı Taron Egerton ve Elton John birlikte performans sergiledi.

    Rocketman filminde Elton John'u canlandıran yıldız oyuncu Taron Egerton ve Elton John birlikte şarkı seslendirdi. İzleyenleri büyüleyen performans, düzenlenen özel bir gecede gerçekleştirildi. Elton John AIDS Vakfı'nın Akademi Ödülleri Partisi'nde bulunan ikili performanslarıyla, partiye katılanlara özel anlar yaşattı.

    91. Akademi Ödülleri'nin sahiplerini bulmasının ardından davetliler için her yıl olduğu gibi bu yıl da bir parti düzenlendi. Parti sırasında efsanevi müzisyen Elton John ve biyografik filmi olan Rocketman'de John'u canlandıran Taron Egerton'dan ilginç bir performans geldi. İkili birlikte "Tiny Dancer" isimli şarkıyı seslendirirken izleyenler onları videoya kaydetmekten kendilerini alamadılar. Galada toplamda 6.3 milyon dolar vakıf için toplandı. 

    Dexter Fletcher'ın yönetmenliğini üstlendiği Rocketman filminin Elton John'un gençliğine odaklandığı ve filmde yıldızlaşma sürecinin anlatıldığı bilinenler arasında yer alıyor.  John'un Royal Müzik Akademisi'nden bir dahi olarak çıkıp süperstarlık basamaklarını tırmanmasını ve söz yazarı Bernie Taupin ile tanışmasını kendine konu ediniyor. Tam anlamıyla bir biyografi olmayan film kurguya da yer bırakıyor. Rocketman filmi, Elton John'u şekillendiren yıllara ek olarak, ünlü müzisyenin şöhret kazanması ile başlayan süreçte John’un şöhretin getirileriyle ve bağımlılıkla mücadelesini de kapsıyor. Biyografik türdeki Rocketman filminin oyuncu kadrosunda Kingsman serisinin yıldız oyuncusu Taron Egerton'ın yanı sıra Game of Thrones ve Bodyguard dizilerinin başarılı oyuncusu Golden Globe ödülünün sahibi olan Richard MaddenJurassic World'ün başrolünde yer alan ve As You Like It ile Golden Globe adaylığı alan Bryce Dallas HowardKar KüreyiciJumperFant4stic gibi filmlerden tanıdığımız ve Billy Elliot'taki performansıyla BAFTA ödülüne layık görülen Jamie BellTate DonovanStephen GrahamHarriet Waltergibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Kartal Eddie, Edinburgh'ta Aşk ve Wild Bill gibi filmleriyle tanıdığımız yönetmen Dexter Fletcher bulunurken, filmin senaryosunu Billy Elliot, Savaş AtıVictoria and Abdul gibi önemli filmlerin senaryosuna imza atan Lee Hall kaleme aldı.

    Rocketman filmi yurt dışında 17 Mayıs'ta sinemalarda gösterilmeye başlanacakken, filmin ülkemizdeki izleyicileriyle 7 Haziran 2019 tarihinde sinemalarda buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top