Hesabım
    Kevin Feige "The Eternals" Hakkında Konuştu!

    Yeni Marvel filmi The Eternals hakkındaki ilk detaylar paylaşıldı!

    Marvel'ın başında bulunan isim Kevin FeigeThe Eternals çizgi roman uyarlaması ile ilgili planları hakkında açıklama yaptı. Yönetmenliğini Chloé Zhao'nun üstleneceği film, Jack Kirby'nin yaratıcısı olduğu 1976 yapımı çizgi romanlardan uyarlanacak. 2019'un Ağustos ayında çekimlerine başlanacak olan The Eternals hakkındaki ilk açıklamalar ise Kevin Feige'den geldi.

    Bir yandan tüm dünyanın heyecanla beklediği ve bir çağın sonunu getirecek olan Avengers: Endgame filminin ardından nelerin geleceği merakla beklenirken diğer yandan Marvel Studios'un başkanlığını üstlenen Kevin Feige, hazırlıklarına devam edilen The Eternals filmi hakkında açıklama yaptı. Collider'a konuşan Kevin Feige bu konu hakkında "Endgame ve Spiderman: Far From Home'dan sonra her filmde yapmaya çalıştığımız gibi her şey farklı ve eşsiz olacak. Ama bazı karakterleri geri getirmek kesinlikle yapmak istediğimiz şey. Avengers filmlerini yapmadan önce Avengers karakterini ve evrenin ne kadar geniş olduğunu anlatan Guardians of The Galaxy karakterlerini tanıtmıştık. Onlardan çok fazla var. Eternals bir gruptan oluşuyor, ancak bir onları bir ekip yapmak istiyoruz. Filmin en başından bir ekip olmaları, Avengers'a zıt bir şey olacak. Guardians of The Galaxy'ye benzeyebilir. Jack Kirby binlerce yıl genişliğinde olan ve daha önce yapmadığımız epik bir hikaye yarattı. Bu nedenle de Endgame'den hemen sonra gerçekleştirmek istiyoruz." sözlerini sarf etti.

    The Eternals'ın hikayesi milyonlarca yıl öncesine dayanıyor. Kozmik varlıklar olan Celestials, insanlar üzerinde deneyler yaparlar. Genetikleri değiştirilen insanlar yaratan Celestials'ı konu edinen çizgi romanlarda bu insanlar hem süper güçlere sahiplerdir, hem de yarı ölümsüzlerdir. Ayrıca vahşi bir ırk olan Deviants'ı da yaratmış bulunan Celestials, insanlık tarihinin arka planında yer alan iki ırk yaratmış olur. Eternals ve Deviants, tarih boyunca birbirleriyle çatışma içinde olacaklardır.

    Marvel'ın diğer filmlerinden olan Avengers: Endgame 26 Nisan 2019 tarihinde izleyicileriyle buluşacakken, Captain Marvel 8 Mart 2019 tarihinde vizyona girecek. The Eternals'ın ise Ağustos ayında çekimlerine başlanacağı bilinenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top