Hesabım
    Will Smith "Bad Boys For Lif3" Paylaşımıyla İlgileri Üzerine Çekti

    Will Smith, sosyal medyada ilgi çeken bir paylaşım yaptı.

    Bad Boys serisinin izleyicileriyle buluşan iki filminden yıllar sonra üçüncü ve dördüncü filmin çekileceğinin duyurulmuş ve Will Smith'ten üçüncü filmle ilgili garip ipuçları gelmeye başlamıştı. Öncelikle filmin senaryosunu içeren bir sosyal medya paylaşımı yapan Will Smith, bu kez de senaryo okumalarının yapıldığı bir paylaşımda bulundu.

    Martin Lawrence ve Will Smith'in başrolünde yer aldığı 1995 yapımı Bad Boys ve 2003 yapımı Bad Boys 2 filminin ardından üçüncü ve dördüncü filmin yapım aşamasında olduğu resmi olarak duyurulmuştu. 2020 yılında izleyicileriyle buluşacak olan "Bad Boys For Lif3" filmiyle ilgili Will Smith ilginç bir paylaşılma bulundu. Instagram üzerinde paylaştığı videoda, senaryo Martin Lawrence ve Will Smith'in senaryo okuması yaptığı görülüyor. Ancak takipçiler, spoiler almamaları için yıldız oyuncuların yüzlerinin blurlandığı ve seslerinin sansürlendiği bir video ile karşı karşıya kaldı.

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    EXCLUSIVE FIRST LOOK at @BadBoys Script Reading. NO SPOILERS!

    Will Smith (@willsmith)'in paylaştığı bir gönderi ()

    Henüz konusu açıklanmayan Bad Boys For Lif3 filminin yer aldığı seride Martin Lawrence'ın canlandırdığı Marcus Burnett ve Will Smith'in canlandırdığı Mike Lowrey, narkotik olaylarına bakan Miamili iki polistir. İlk filmde macera, polisin sorumluluğunda bulunan 1oo milyon dolarlık uyuşturucu çalınınca başlarken ikinci filmde polislerimiz şehrin uyuşturucu trafiğini elinde bulunduran adama savaş açarlar.. İlk iki filmin yönetmen koltuğuna Transformers serisiyle hatırladığımız Michael Bay otururken Bad Boys For Lif3'ın yönetmen koltuğuna Black ve Patser filmlerine imza atan Adil El Arbi ve Bilall Fallah oturuyor. Arbi ve Fallah ayrıca Beverly Hills Cop 4'un da yönetmenliğini üstlenecek. Filmin senaryosunu A-Takımı, Narc, Gri Kurt gibi filmleriyle tanıdığımız Joe Carnahan, ilk senaryosuna Bad Boys For Lif3 ile imza atan Chris Bremner ve Gringo, WarriorJane Got A Gun gibi aksiyon filmleriyle karşımıza çıkan ayrıca gelecek projeleri arasında başrolünde Jackie Chan'in yer alacağı The Karate Kid 2 ile 4 ½ Minutes'i bulunduran Anthony Tambakis kaleme aldı. Filmin oyuncu kadrosunda ise Martin Lawrence ve Will Smith'in yanı sıra filmin Vanessa Hudgens, Joe PantolianoPaola Nunez ve Alexander Ludwig yer alıyor.

    İlk “Bad Boys” filmi tüm dünyada 144 milyon dolar gişe hasılatı elde etmiş, “Bad Boys 2” ise bu rakamı 273 milyon dolara çekmişti. Bad Boys For Lif3'ın 31 Ocak 2020 tarihinde izleyicileriyle buluşması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top