Hesabım
    Gelecek James Bond, Olivia Colman Olabilir!

    Oscar Töreni sonrası dedikodular çıkmaya başladı...

    91. kez düzenlenen görkemli bir törenle sahiplerini bulan Akademi Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünün sahibi olan Olivia Colman hakkında bir dedikodu ortaya atıldı. Bond 25 filmiyle son kez James Bond olmaya hazırlanan Daniel Craig'in yerine gelecek filmlerde Olivia Colman geçebilir.

    Son filmlerde James Bond'a hayat veren Daniel Craig'in Bond 25 filmiyle birlikte Bond filmlerinden emekli olacağı duyurulanlar arasında yer alıyordu. Ancak yeni ajanın kim olacağı konusu büyük bir tartışma konusuydu. Ajan 007'nin siyahi biri olabileceğinin yanı sıra bir kadın da olabileceği üzerinde duruluyordu. Özellikle Idris Elba, Tom HiddlestonHarry Styles ve Richard Madden'ın bu role uygun bulunmasının ardından şimdi ise ortaya yeni bir isim atıldı. Oscar Ödülleri'ne The Favourite filminde canlandırdığı Queen Anne rolü sayesinde aldığı En İyi Kadın Oyuncu ödülüyle damgasını vuran Olivia Colman, son olarak ortaya atılan isim oldu. Oyuncuyla herhangi bir görüşme yapılıp yapılmayacağı bilinmese de Olivia Colman şimdiden role uygun görülmeye başlandı.

    Yeni James Bond konusunda  henüz doğrulanan bir bilgi bulunmamakla birlikte Bond 25 filmi ile ilgili hazırlıkların sürdüğü bilinenler arasında yer alıyor. Son olarak filmin tamamlanan senaryosu beğenilmediğinden Neil Purvis ve Robert Wade'in kaleme aldığı senaryoyu yeniden yazması için Scott Z. Burns'ün ekibe alındığı bilinenler arasında yer alıyor. Scott Z. Burns'e dört haftalık bir çalışma için yüklü bir ödeme yapıldığı belirtiliyor. Filmin oyuncu kadrosunda Daniel Craig'in yanı sıra Mavi En Sıcak Renktir, Aşkın Algoritması, Büyük Budapeşte Oteli, The Lobster, Alt Tarafı Dünyanın Sonu gibi filmlerin başarılı oyuncusu Lea Seydoux; Harry Potter serisinde Voldemort olarak izlediğimiz, The Constant Gardner, Schindler's List, Büyük Umutlar, Coriolanus gibi filmlerin yıldız oyuncusu olan ve Büyük Budapeşte Oteli'nde Lea Seydoux'a eşlik eden Ralph Fiennes; Moonlight, 28 Days Later, Gizli Güzellik, Rampage: Büyük Yıkım gibi filmlerden tanıdığımız Naomi Harris; Bulut Atlası, Parfume: The Story of A Murderer, The Lobster, Mary Poppins: Sihirli Dadı, Ayı Paddington, London Spy, Danimarkalı Kız gibi yapımların beğenilerek izlenilen oyuncusu Ben Whishaw; The Imitation Game, Penny Dreadful gibi yapımlarda izleme imkanı bulduğumuz Rory Kinnear ve Jose Alfredo Fernandez yer alıyor.

    Bond 25'in ülkemizde 8 Nisan 2020 tarihinde izleyicileriyle buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top