Hesabım
    Netflix, "The Notebook"un Sonunu Değiştirdi!

    Netflix UK'in "The Notebook" filminin sonunu değiştirdiği iddiası ortaya atıldı.

    En sevilen romantik filmlerinden biri olan The Notebook ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. Netflix UK'de fark edilen bir duruma göre, stream edilebilen filmler arasında yer alan Ryan Gosling ve Rachel McAdams başrollü The Notebook'un sonu değiştirilmişti. Dikkat bu haber spoiler içerebilir!

    Nicholas Sparks'ın romanından uyarlanan romantik film The Notebook hakkında yeni bir durum ortaya çıktı. Netflix'te izlenebilen filmler arasında yer alan The Notebook'un sonunun değiştirildiği ortaya çıktı. Netflix UK'de fark edilen durumun ardından sosyal medya üzerinden tepkiler artmaya başladı. Filmin orijinal final sahnesinde Allie ve Noah'nın yaşlı halleriyle yatakta birlikte hayata gözlerini kapattıklarını görüyoruz. Ölümlerinden önce Allie, hastalığından dolayı hatırlayamadığı aşk hikayelerini tekrar hatırlar. Herkesi ağlatan bu sahnenin değiştirilerek daha az vurucu hale getirildiği söylenenler arasında yer alıyor. Yeni final sahnesinde gölün üzerinde uçan kuşları izliyoruz. Ayrıca diğer sahne tamamen kesiliyor. Bunu fark eden izleyiciler ise Netflix'e tepki yağdırmaya devam ediyor. 

    Netflix UK'in neden böyle bir yola başvurduğu ise henüz açıklanmadı. Filmin konusu ise şöyleydi: Yaşlılar için yapılmış bir bakımevinde yaşayan ve çevresindekiler tarafından 'Duke' diye çağırılan ihtiyar adam sararmış defterinde yazılı olan bir aşk hikayesini okumaya başlar. Hikaye 1940 yılında başlar. Güney Carolina'da yer alan Seabrook Adası'na Allie Hamilton isimli 17 yaşında bir genç kız gelir. Ailesiyle birlikte tatile gelen Allie, burada yaşayan Noah isimli bir gençle yakınlaşmaya başlar. Aralarındaki sınıfsal ve ekonomik farklılıklara rağmen birbirlerine duydukları hissi engellemez, doyasıya yaşamaya başlarlar. Ancak onları bekleyen ayrılık 2. Dünya Savaşı'nın kızışmasıyla birlikte gelmek üzeredir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top