Hesabım
    "Muhteşem Showman"in Devam Filmi Geliyor!

    Yönetmen Michael Gracey'den açıklama geldi.

    İlk filmiyle dünya çapında büyük bir başarı yakalayan müzikal dram türündeki The Greatest Showman'in ikinci filminin yolda olduğu duyuruldu. The Sun gazetesi ile konuşan yönetmen Michael Gracey, konu hakkındaki ilk detayları paylaştı.

    Başrolünde X-Men serisinin yıldız ismi Hugh JackmanYaşamın Kıyısında filminin başarılı yüzü Michelle Williams, şimdilerde seri katil biyografisi olan "Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile" filmiyle gündemdeki yerini koruyan Zac Efron ve Spiderman serisinde Michelle karakterine hayat veren Zendaya'nın yer aldığı sevilen müzikal film The Greatest Showman'in devam filmi için çalışmalara başlandığı duyuruldu. The Sun ile yaptığı röportajda filmin yönetmen koltuğuna oturan Michael Gracey açıklama yaptı. Gracey açıklamasında "Bir film bu film gibi başarılı olduğunda devamının talep edilmesi normal karşılanır. Şimdi ise bu konu hakkında görüşmeler ve çalışmalar başlatılmış bulunuyor." Filmin ilk filmden bağımsız mı olacağı, yoksa onu takip eder nitelikte mi olacağı henüz bilinmiyor. Hugh Jackman'ın kesin olarak yeni filmde başrol olacağı söyleniyor, ancak Michelle Williams, Zac Efron ve Zendaya konusunda henüz bir kesinlik bulunmuyor. İlk filmin müzik departmanında bulunan Benj Pasek ve Justin Paul'un da ikinci film için dönmesi üzerinde duruluyor.

    Yönetmen Michael Gracey'nin yanı sıra başrolde yer alan Hugh Jackman da bu konu hakkındaki görüşlerini BBC Radio'ya belirtmişti. Sevilen oyuncu, ikinci film için geri dönerse hem kendisi için hem de Barnum karakterini seven herkes için doğru olanı yapmış olacağını açıklamıştı: "Bu filmi ve karakteri çok sevdim. Bu film, hayatımın en harika kısımlarından birini oluşturuyor." The Greatest Showman'in ikinci filmi için henüz bir çekim ya da vizyon tarihi belirtilmedi. İlk filmin konusu ise şöyleydi: 12 yaşında askerlere atıştırmalık ve kiraz rumu satarak ticarete atılan doğuştan iş adamı P.T. Barnum, 1841 yılında dünyanın daha önce duymadığı bir hayalle yola çıkar; dünyanın en muhteşem gösterisini sunmak. Eşinin de desteğiyle tarihin ilk sirkini kurmak için işe başlayan Barnum, dünyanın farklı yerlerinde, anomalileri ile yaşamak zorunda kalan kişileri, genç yetenekleri ve azimli girişimcileri toplar. Tarihin ilk sirki, İngiliz hükümdarı Kraliçe Victoria'nın bile izlemeye geldiği bir Avrupa turnesine uzanacak ve dünyanın show dünyası anlayışını kökünden değiştirecektir.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top