Hesabım
    Ethan Hawke ve Noomi Rapace'li "Stockholm"dan Fragman!

    Ethan Hawke ve Noomi Rapace komedi filminde!

    Komedi türündeki suç temalı film, Stockholm'den fragman paylaşıldı. Başrolünde Ethan Hawke ve Noomi Rapace'in yer aldığı Stockholm filminde Hawke'ın canlandırdığı Kaj Hansson / Lars Nystrom karakterini banka soyarken yakalıyoruz! Gerçek bir hikayeye dayanan film, vizyona girmek için hazırlıklarını sürdürüyor.

    Suç temalı komedi filmi Stockholm'den fragman yayınlandı. Ethan Hawke ve Noomi Rapace'i başrolünde gördüğümüz komedi film, 1973 yılında yaşanan absürt bir banka soygunu olayına dayanıyor. Banka soygununda rehin alınan insanlar nedeniyle yaşanan krizin anlatıldığı filmin hikayesi 1974 yılında Daniel Lang tarafından belgeleştirilmişti. Gerçekleştiği dönemde tüm dünyanın ilgisini çeken banka soygununda birçok kişi rehin alınmıştı. Zaman geçtikçe rehineler otoritelere karşı çıkmaya ve bir psikolojik sorun olarak açıklanan Stockholm Sendromu yaşamaya başlamışlardı. Stockholm Sendromu'nun doğuşunu hikayesinin odağına alan filmin yapımcılığını Aversano Films'den Scott Aversano ve Will Russell-Shapiro üstleniyor. Suç filmi Stockholm'ün yönetmen ve senarist koltuğunda ise Ethan Hawke ile Born To Be Blue filminde de birlikte çalışan Robert Budreau oturuyor. Filmin oyuncu kadrosunda Before SunriseBefore Sunset ve Before Midnight, Training Day, Boyhood, First Reformed, Korku Terapisi, Zamanın Ötesinde gibi filmleriyle tanıdığımız usta oyuncu Ethan Hawke ile Ejderha Dövmeli Kız, Prometheus, Close, 44. Çocuk gibi filmleriyle hatırladığımız Noomi Rapace'in yanı sıra Kingsman serisinin yıldız ismi olan, ayrıca Enigma, Köstebek, Closer To The Moon, John Carter: İki Dünya Arasında gibi filmlerin beğenilen ismi Mark Strong; Soldado, Damnation, Deadly Class, Van HelsingHell on Wheels gibi yapımlarda izleme şansı yakaladığımız Christopher Heyerdahl; Murdoch Mysteries'den tanıdığımız Bea Santos; Vikingler'in Jarl Borg'u Thorbjorn Harr gibi isimler yer alıyor.

    Filmi bünyesinden çıkaracak olan Sierra / Affinity şirketinden Jonathan Kier film hakkında "Stockholm izleyicilerine yıllar önce yaşanan ve hala dünyanın ilgisini çeken Stockholm Sendromu'nun doğuşu hakkında yeni bir bakış açısı sunuyor. Filmin, Robert'ın yönetmenliği ve Ethan Hawke ile Noomi Rapace'in yeteneği sayesinde bu hikayeyle dünya çapındaki izleyicileri büyüleyeceğine eminiz." sözlerini sarf etti. Filmin yurt dışında ne zaman gösterime gireceği henüz bilinmiyor. Ülkemizde vizyona girip girmeyeceği ise belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top