Hesabım
    Netflix, "The Notebook" Hakkında Açıklama Yaptı!

    The Notebook'un sonunun değiştirilmesi konusunda Netflix'ten açıklama geldi.

    Netflix UK'in romantik dram filmi The Notebook'un son sahnesini değiştirdikleri geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Filmin izleyicileri tarafından çok daha önce fark edilen bu durum, basına henüz yansıma imkanı bulmuştu. Bu durumla ilgili Netflix UK'in sosyal medya hesapları üzerinden resmi bir açıklama yapıldı.

    Nicholas Sparks'ın romanından uyarlanan romantik dram filmi The Notebook ile ilgili bir durum ortaya çıktı. Netflix üzerinden stream edilebilen filmler arasında yer alan The Notebook'un sonunun değiştirildiği fark edildi. Netflix UK izleyicileri tarafından fark edilen durumun ardından sosyal medya üzerinden Netflix'e tepkiler yağmaya başladı. Filmin orijinal final sahnesinde Allie ve Noah'nın yaşlı halleriyle yatakta birlikte hayata gözlerini kapattıkları biliniyordu. Ölümlerinden önce Allie, hastalığından dolayı hatırlayamadığı romantik anılarını tekrar hatırlar. Son derece duygusal olan bu sahne değiştirilerek daha az vurucu hale getirildiği, daha da önemlisi filmin mutlu bir sonla bitirildiği söylendi. Orijinal sahnenin kesilmesi ve farklılaştırılması da büyük tepkiler yarattı. Bu durum üzerine Netflix UK'in sosyal medya hesaplarından bir duyuru yapıldı. Duyuru, filmin final sahnesinin aslında değiştirilmediği üzerine oldu. Netflix kullanıcılarının bilmesi gereken şeyler arasında filmin alternatif bir versiyonunun olduğu, The Notebook'un sonunu Netflix'in değiştirmediği ve alternatif versiyonun kullanıldığı, bazı filmlerin birden fazla sahnesinin olabileceği maddeleri bulunuyor.

    2004 yılında izleyicileriyle buluşan filmin konusu ise şöyleydi: Yaşlılar için yapılmış bir bakımevinde yaşayan ve çevresindekiler tarafından 'Duke' diye çağırılan ihtiyar adam sararmış defterinde yazılı olan bir aşk hikayesini okumaya başlar. Hikaye 1940 yılında başlar. Güney Carolina'da yer alan Seabrook Adası'na Allie Hamilton isimli 17 yaşında bir genç kız gelir. Ailesiyle birlikte tatile gelen Allie, burada yaşayan Noah isimli bir gençle yakınlaşmaya başlar. Aralarındaki sınıfsal ve ekonomik farklılıklara rağmen birbirlerine duydukları hissi engellemez, doyasıya yaşamaya başlarlar. Ancak onları bekleyen ayrılık 2. Dünya Savaşı'nın kızışmasıyla birlikte gelmek üzeredir...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top