Hesabım
    Josh Brolin ve Peter Dinklage “Brothers”ta Buluşuyor!

    Komedi filmi “Brothers” başrollerine karar verdi.

    2008 yapımı “Milk” ile En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Oscar’ına aday gösterilen Josh Brolin ve “Game of Thrones” dizisinin Altın Küre ve üç Emmy ödüllü yıldızı Peter Dinklage aynı filmde buluşmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz sene “Avengers: Sonsuzluk Savaşı”nda birlikte rol alan ancak filmde aynı sahneyi hiç paylaşmayan ikili komedi filmi “Brothers”ın başrolerini üstlenecek.

    Yönetmeni veya vizyon tarihi henüz belli olmayan filmin senaryosuna “Idiocracy”, “Tropik Fırtına”, “Madagaskar 2” ve “Siyah Giyen Adamlar 3” gibi filmlerin senaristi Etan Cohen imza atıyor. Filmin yapımcı kadrosunda ise başroller Brolin ve Dinklage, 2014 yapımı “Keskin Nişancı”nın Oscar adayı yapımcısı Andrew Lazar ve David Ginsberg yer alıyor.

    Filmin hikaye detayları şimdilik gizli tutuluyor ancak başrol ikilisinin birbirine hiç benzemeyen iki kardeşe hayat vereceği biliniyor. Prodüksiyona yakın kaynaklar filmin ton olarak Ivan Reitman'ın yönetmenliğini üstlendiği Arnold Schwarzenegger ve Danny DeVito’lu 1988 yapımı komedi filmi “Twins”e yakın olacağını söylüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top