Hesabım
    Psikolojik Gerilim Filmi “Come Closer” Yönetmenini Buldu!

    Yönetmen David Slade’in gelecek projesi ufukta göründü.

    Lolipop”, “30 Gün Gece” ve “Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma” gibi filmlerden tandığımız ve son olarak geçen sene Netflix yapımı “Black Mirror: Bandersnatch” ile karşımıza çıkan İngiliz yönetmen David Slade’in yeni projesi belli oldu. Başarılı yönetmen psikolojik gerilim filmi “Come Closer”ın yönetmenliğini üstlenecek.

    Amerikalı yazar Sara Gran’in 2003 tarihli aynı isimli romanından beyaz perde uyarlanan “Come Closer”, Amanda adında genç bir mimara odaklanıyor. Genç kadının hayatı mükemmeldir ancak zaman zaman ani duygu değişimleri yaşamakta, ağza alınmayacak düşüncelere dalmakta ve sevdiği insanlara zarar vermek istemektedir. Duvarlardan sesler duymaya başlayan ve gizemli bir kadının kendisini takip ettiğini düşünen Amanda’nın aklında tek bir soru vardır: İçine şeytan mı girmiştir yoksa düpedüz aklını mı kaçırıyordur?

    Filmin senaryosuna “Southland”, “Chance” ve “Berlin Station” dizilerinde senaristlik yapmış olan romanın yazarı Sara Gran imza atıyor. Vizyon tarihi veya oyuncu kadrosu henüz belli olmayan filmin yapımcılığı ise “Sideways”, “Sihirbaz” ve “The Visitor” gibi filmlerle tanınan Oscar adayı Michael London üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top