Hesabım
    Ben Foster’lı “Harry Haft” Kadrosuna Yıldız Yağmuru!

    Boks draması “Harry Haft” oyuncu kadrosunu genişletiyor.

    3:10 Yuma”, “The Messenger” ve “Hell or High Water” gibi filmlerden tanıdığımız başarılı aktör Ben Foster’ın başrolünü üstlendiği boks draması “Harry Haft” oyuncu kadrosunu şekillendirmeye başladı. Bambaşka rollerde izlemeye alıştığımız Altın Küre ve Emmy ödüllü Danny DeVito, 2017 yapımı “Phantom Thread” ile yıldızı parlayan Vicky Krieps, Altın Küre adayı Peter Sarsgaard, Saro Emirze, İsrailli genç aktris Dar Zuzovsky ve Altın Küre adaylığı bulunan John Leguizamo filmin kadrosuna dahil oldu.

    Alan Scott Haft’ın “Harry Haft: Survivor of Auschwitz, Challenger of Rocky Marciano” isimli romanından beyaz perdeye uyarlanan film, 2. Dünya Savaşı sonrasında geçiyor ve toplama kamplarında diğer mahkumlarla dövüşerek hayatta kalmayı başaran boksör Harry Haft’a odaklanıyor. Anılarını ve eski suçlarını ardında bırakmak isteyen Haft, Rocky Marciano gibi boks efsaneleriyle dövüşler ayarlayarak ilk aşkını tekrar bulmaya çalışıyor.

    Filmin yönetmenliğini “Günaydın Vietnam”, “Yağmur Adam” ve “Kardeş Gibiydiler” gibi filmlerle tanınan Oscar ödüllü Barry Levinson üstleniyor. Çekimlerine geçtiğimiz günlerde Macaristan ve New York’ta başlanan filmin senaryosuna ise “The 100” dizisinin senaristlerinden Justine Juel Gillmer imza atıyor. Filmin vizyon tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top