Hesabım
    Simon Pegg Yeni Filmi “Inheritance” İçin Nasıl Bir Değişim Geçirdi?

    Simon Pegg gerilim filmi "Inheritance" ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

    Cornetto üçlemesinin başrolü, “Star Trek” ve “Görevimiz Tehlike” serilerinin yıldızı başarılı İngiliz aktör Simon Pegg yeni filmi “Inheritance” için büyük bir değişim geçirdi. Altı aydır vücut çalışan oyuncu daha önce hiç görmediğimiz bir halde karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

    Gerilim türündeki filmde başrol isme “Stuck in Love”, “Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri” ve “Love, Rosie” gibi filmlerle tanınan ve 2017 yılında “Rules Don't Apply” ile Altın Küre adaylığı elde eden genç yıldız Lily Collins, “Gladyatör”, “Baskı” ve “Wonder Woman” filmlerinden Connie Nielsen ve Chace Crawford gibi oyuncular eşlik ediyor. Filmin yönetmenliğini Margot Robbie ve Simon Pegg’in rol aldığı 2018 yapımı “Terminal”ı yöneten Vaughn Stein üstlenirken, senaryoya Matthew Kennedy imza atıyor.

    Hikaye detayları henüz tam olarak bilinmeyen “Inheritance”, zengin bir ailenin yaşamına odaklanıyor. Varlıklı ve politik güce sahip olan ailenin reisi öldüğünde, adamın eşi ve kızına şoke edici bir miras kalır. Adamdan geriye kalan bu miras, kısa süre içerisinde ailenin ve çevresindekilerin hayatının mahvolmasına neden olur. Geçtiğimiz günlerde çekimlerine başlanan filmin vizyon tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top