Hesabım
    Netflix Filmi “Holidate”in Başrolünü Emma Roberts Üstlenecek!

    Sevilen oyuncu Emma Roberts’ın gelecek projesi belli oldu.

    The Art of Getting By”, “Bu Nasıl Aile?” ve “Oyun” gibi filmlerle tanınan genç yıldız Emma Roberts’ın yeni filmi belli oldu. Başarılı aktris Netflix yapımı romantik komedi filmi “Holidate”in başrolünü üstlenecek.

    “Holidate”, bayram günlerinden nefret eden Sloane (Emma Roberts) ve Jackson’ın hikayesini anlatıyor. Yalnız oldukları için bayram günlerinde aileleri tarafından yargılanan ikili, hoşlarına gitmeyen garip randevularla boğuşmaktadır. Birbirleriyle tanıştıktan sonra akıllarına dahiyane bir fikir gelir. Bir yıl boyunca tüm bayram tatillerinde birbirleriyle sevgiliymiş gibi rol yapmaya karar verirler.

    Filmin yönetmenliğini “Malibu’s Most Wanted”, “Vay Anam Vay 2” ve “Vay Anam Vay: Babasının Oğlu” gibi filmlerle tanınan ve son olarak 2012 yılında “Thunderstruck” ile karşımıza çıkan John Whitesell üstleniyor. Filmin senaryosunu 2007 yapımı “Nancy Drew” ile hatırlanan Tiffany Paulsen kaleme alırken, yapımcı kadrosunda yönetmen McG ve Mary Viola yer alıyor. Yıl sonuna doğru çekimlerine başlanması planlanan filmin vizyon tarihi belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top