Hesabım
    "Hellboy"dan Red Band Fragman!

    Hellboy'un yeni fragmanı kırmızı bantlı olarak yayınlandı!

    Hellboy çizgi romanları ikinci kez beyaz perdeye aktarıldı. Vizyona girmek için hazırlıklarını sürdüren Hellboy hakkında geçtiğimiz hafta içerisinde yeni bir bilgi paylaşılmıştı. Daha önce de filmin tartışma gündeminde yer alan bu bilgi, filmin yaş sınırlamasını içeriyordu. Hellboy'a r-rated damgasının geleceğinin kesinleşmesinin ardından şimdi ise filmden 18+ ve red band fragman paylaşıldı!

    Dark Horse Comics bünyesinden yayınlanan Mike Magnola'nın yaratıcısı olduğu çizgi roman serisi Hellboy ikinci kez uyarlandı. Bu kez filmin, ilk uyarlamasının yönetmenliğini üstlenen Guillermo Del Toro'nun çektiği filme göre göre çizgi romanlara daha yakın olduğu, bu nedenle de gore bir tarzı olduğu duyurulmuştu. Çizgi romanlardaki gibi karanlık ve şiddet içerikli olan filme bu nedenle geçtiğimiz hafta içerisinde 18+ yaş sınırlaması getirildiği açıklanmıştı. Filmin başrolünde yer alan David Harbour da filmin 18+ olması gerektiğini onaylamış ve konu hakkındaki görüşlerini basın ile paylaşmıştı. Harbour'a canlandırdığı Hellboy karakteri hakkında ipuçları verip veremeyeceği sorulduğunda başarılı oyuncu, "Tüm bu iğrençliğin içerisinde Hellboy'un iyi bir kalbi var. Hellboy'da uğraştığım şeyler çok daha büyük ve farklı şeyler. Çok Shakespearevari. Şeytani varlıklar, cadılar ve benzeri şeyler var. Ama hikayenin özü tıpkı zor bir durumda kalan ve iyi biri olmaya çalışan bir adamın yaşadıklarına benziyor." sözlerini sarf etmişti.

    Aliens, Astro Hustle, Fight Club, Black Hammer, Crimson Lotus gibi çizgi romanların da yayıncısı olan Dark Horse Comics tarafından yayınlanan Hellboy çizgi romanların konusu şöyle: Hellboy, Ogdru Jahad ajanı ve Hellboy'un baş düşmanı olan Grigori Rasputin'in şeytani çağrısı üzerine dünyaya gelir. Profesör Broom ise onun üzerinde deneyler yapan ve onu bir çocuk gibi yetiştirip ona ebeveynlik yapan isimdir. Ayrıca Broom, Bureau For Paranormal Research and Defence departmanının yöneticisi ve gizli uzmanıdır.  Filmin oyuncu kadrosunda Stranger Things'in yıldız oyuncusu David Harbour'ın yanı sıra DeadwoodAmerican Gods, Ray DonovanKings dizileri ve John WickPamuk Prenses ve Avcı gibi filmlerden tanıdığımız usta oyuncu Ian McShane'in yanı sıra filmin oyuncu kadrosunda Blood Queen rolüyle Resident Evil serisi, The Fourth KindZoolander 2Üç Silahşörler, Şantaj gibi filmlerden tanıdığımız güzel oyuncu Milla JovovichAmerican Honey ve Cameron Post'a Ters Terapi filmlerinden tanıdığımız genç oyuncu Sasha LaneLost dizisi ve InsurgentAşk Oyunu gibi filmleriyle tanıdığımız Daniel Dae KimPenelope MitchellAfter Earth'ten tanıdığımız Sophie Okonedo, "mother!"dan tanıdığımız Brian Gleeson ve Rogue One: A Star Wars Story'den tanıdığımız Alistair Petrie yer alıyor.

    Hellboy'un ülkemizdeki izleyicileriyle 12 Nisan 2019 tarihinde buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top