Hesabım
    "The New Mutants" Yeniden Çekimlerine Ne Oldu?

    The New Mutants setinde neler oluyor?

    Yılın en çok konuşulan filmlerinden biri olan The New Mutants uzun süredir izleyicileriyle buluşabilmek için mücadele veriyor. Ancak başına gelen çeşitli aksaklıklar nedeniyle bunu bir türlü başaramayan X-Men spin-off filmi The New Mutants, dertten kurtulamıyor. Bu kez de hakkında yeni bir bilgi paylaşılan korku temalı filmin yeniden çekilmesi gereken sahneleriyle ilgili bir detay ortaya çıktı.

    Birçok kez vizyon tarihi ertelenen X-Men spin-off filmi The New Mutants hakkında yeni bir bilgi paylaşıldı. Bazı sahnelerinin yeniden çekilmesi gerektiği için izleyicileriyle buluşması geciktirilen filmin tamamlanması için gerekli olan sahnelerin henüz çekilmediği belirtildi. Fox tarafından sipariş edilen sahnelerin henüz çekilmemiş olması nedeniyle filmin vizyon tarihinin daha da ileri bir tarihe atılabileceğini ifade edildi. X-Men hayranları ve basın tarafından filmin vizyona girmeyi başarıp başaramayacağı sorgulanırken tüm bu olanların nedeni Fox & Disney işbirliğine bağlanıyor. 20th Century Fox'ın Disney ile işbirliğine gitmesinin ardından Fox bünyesinde bulunan neredeyse tüm filmlerin geciktirildiği, bazı filmlerin rafa kaldırıldığı bilinenler arasında yer alıyor. Dedikodulara göre, eğer The New Mutants'ın setinde daha fazla anlaşmazlık olursa, film Hulu, Amazon ya da Disney+ gibi bir platformda yayınlanması söz konusu olabilir. Ayrıca Hulu'nun Marvel'dan dört yeni animasyon dizi siparişi verdiği biliniyor. Netflix'in Daredevil, The PunisherJessica Jones ve Luke Cage'i iptal etmesinin ardından gözler Hulu'ya çevrilmiş bulunuyor.

    The New Mutants 1982 yılında aynı isimle yayınlanan X-Men çizgi romanlarından beyaz perdeye uyarlandı. Chris Claremont ve Bob McLeod'un yaratıcısı olduğu çizgi romanlar, bir grup genç mutantın eğitimden geçirilmelerini konu ediniyor. Çizgi roman hakkında yapılan tanımlamaya göre filmin gençlik filmlerinin usta yönetmeni John Hughes ile korku romanı ustası Stephen King'in birleşimi olması bekleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda Game of Thrones'un yıldız oyuncusu Maisie Williams, Split ve Glass filminin beğenilen yüzü Anya Taylor Joy, Stranger Things'in ilgi çeken isimlerinden Charlie HeatonThe Originals dizisinden hatırladığımız Blu Hunt, Trinkets dizisinden tanıdığımız Henry Zaga'nın yanı sıra Antonio Banderas, Alice BragaHappy Anderson gibi isimler yer alıyor.

    Öncelikle 2018'in Ekim ayında vizyona girmesi beklenen The New Mutants'ın vizyon tarihinin 2 Ağustos 2019 tarihine ertelenmişti. Yeniden sipariş edilen sahnelerinin henüz çekilmemiş olmasına rağmen film hakkında yeni bir erteleme kararı henüz verilmedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top