Hesabım
    Guillermo Del Toro'nun Yeni Filmi "Zanbato" Olacak!

    Oscarlı yönetmen Guillermo Del Toro'nun yeni projesi belli oldu.

    90. Akademi Ödül Töreni'nden En İyi Yönetmen ve En İyi Film ödülleriyle ayrılan Guillermo Del Toro'nun yeni film projesi açıklandı. Bir süredir sessizliğini koruyan yönetmenin yeni filminin adı "Zanbato" olarak duyuruldu.

    Korku filmlerinin usta isimlerinden biri olan Oscarlı yönetmen Guillermo Del Toro'nun yeni projesinin ne olacağı duyuruldu. Del Toro, J.J. Abrams'ın başında bulunduğu Bad Robots prodüksiyon şirketi için "Zanbato" isimli bir film çekmeye hazırlanıyor. Filmin hem yönetmen koltuğuna oturacak hem de senaryosunu kaleme alacak olan Guillermo Del Toro'nun Zanbato filminin gerilim temalı bir aksiyon filmi olması bekleniyor. Bad Robots ve Paramount Pictures ortak yapımı olacak olan Zanbato filminin detayları henüz paylaşılmadı. Ancak bazı dedikodulara göre filmin ninja temalı bir yapım olabileceği söyleniyor. Kick-Ass ve Hanna filmlerindeki gibi 10-15 yaşlarında ninja olmaya hazırlanan küçük bir kızı hikayesinin odağına alacağı söylenen Zanbato'nun hikayesi üzerinde Del Toro'nun 6 yıldan uzun bir süredir çalıştığı biliniyor.

    Suyun Sesi, Crimson Peak, HellboyThe Hobbit gibi filmleriyle tanınan usta yönetmen Guillermo Del Toro'nun gelecek projeleri arasında aksiyon ve gerilim türlerinde olacak olan Zanbato filminin yanı sıra stop-motion müzikal animasyon filmi olması için hazırlıklarına devam edilen Pinocchio uyarlaması, korkularıyla yüzleşen çocukları konu edinecek olan Scary Stories to Tell In The Dark, 1947 yapımı aynı isimli noir filmin uyarlaması olacak olan ve bir dolandırıcılık hikayesini odağına alacak olan Nightmare Alley ile Köstebek, Son Mohikan, Tetikçinin Gecesi, Miami Vice, Halk Düşmanları, Manhunter, Ali gibi filmlerin yönetmeni Michael Mann hakkındaki bir belgesel projesi bulunuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top