Hesabım
    Finn Wolfhard ve Carrie Coon "Ghostbusters"da!

    Ghostbusters devam filminin oyuncu kadrosundan iki isim belli oldu.

    Jason Reitman'ın yönetmenliğini üstlendiği Ghostbusters devam filminin oyuncu kadrosunda yer alacak olan isimler açıklanmaya başlandı. 1980'li yıllardaki klasikleşmiş olan Ghostbusters filmlerine bir devam filminin çekilecek olması, büyük bir heyecan yaratmasının yanı sıra büyük bir tartışmaya da neden olmuştu.

    Orijinal Ghostbusters filmlerinin yönetmeni Ivan Reitman'ın oğlu Jason Reitman, geçtiğimiz aylarda yeni bir Ghostbusters filmi üzerinde çalışmalara başladığını belirtmişti. Resmi duyurunun hemen ardından filmden bir teaser yayınlanmış ve filmin gidişatı hakkında ipuçları verilmeye başlanmıştı. Bu ipuçları arasında filmin başrollerinin genç isimlerden oluşacağı yer alıyordu. Bu açıklama, oyuncu kadrosunda yer alabilecek olan isimleri akıllara getirmeye başlamıştı. Resmi olarak yapılan yeni bir açıklamaya göre, filmin kadrosunda sevilen Netflix dizisi Stranger Things'in yıldız oyuncusu Finn Wolfhard ve The Leftovers'ın beğenilen ismi Carrie Coon yer alacak. Finn Wolfhard, filmdeki Ghostbusters ekibinde yer alacak olup Carrie Coon, onun annesini canlandıracak. Finn Wolfhard'ın rol aldığı Stranger Things dizisi ve bir Stephen King uyarlaması olan It filminin de Ghostbusters ile benzer olması dikkatleri çeken ögelerden biri oldu.

    Yeni Ghostbusters filminin, 2016 yapımı kadın başrollü Ghostbusters filmini yok sayacak olması, büyük bir tartışmaya neden olmuştu. Büyük tepki gösterenler arasında 2016 yapımı filmin başrol oyuncularından Leslie Jones ve filmin yönetmeni Paul Feig yer alıyordu. Oyuncu ve yönetmen, filmlerinden gurur duyduklarını ve kendilerinin yok sayılacak olmasının büyük bir saygısızlık olduğunu dile getirmişti.

    Juno, Labor Day, Thank You For SmokingUp In The Air gibi filmleriyle tanıdığımız Jason Reitman'ın yönetmen koltuğuna oturacağı ve senaryosunu Reitman ile birlikte Canavar Ev, PoltergeistCity of Ember gibi yapımlardan tanıdığımız Gil Kenan'ın kaleme alacağı serinin devam halkası Ghostbusters'ın 2020 yılında izleyicileriyle buluşması bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top