Hesabım
    Ben Affleck ve Oscar Isaac'li Triple Frontier'dan Yeni Klip!

    Netflix'te yayınlanmaya hazırlanan Triple Frontier'dan yeni bir sahne paylaşıldı.

    Aksiyon ve gerilim türlerindeki soygun temalı film, Triple Frontier'dan bir klip yayınlandı. Filmden özel bir  sahneyi içeren klipte Oscar Isaac'in canlandırdığı Santiago 'Pope' Garcia ile Ben Affleck'in canlandırdığı Tom 'Redfly' Davis karakterlerine göz atma imkanı yakalıyoruz. Ayrıca Pedro Pascal'ın hayat verdiği Francisco 'Catfish' Morales, Charlie Hunnam'ın William 'Ironhead' Miller ve Garrett Hedlund'un canlandırdığı Ben Miller karakterlerini de görüyoruz.

    13 Mart tarihinde Netflix'teki izleyicileriyle buluşmaya hazırlanan suç temalı aksiyon gerilim filmi Triple Frontier'dan bir sahne paylaşıldı. Oscar Isaac'i soygun planının başına getiren çete üyelerini soygun öncesi gözetleme yaparken görme imkanı yakaladığımız klipte Isaac'in yanı sıra Ben Affleck, Charlie Hunnam ve Pedro Pascal'a da göz atabiliyoruz. Oscar Isaac ile birlikte A Most Violent Year filminde çalışan ve Robert Redford'lı All Is Lost ile Margin Call filmlerinden tanıdığımız başarılı isim J.C. Chandor, Triple Frontier'ın yönetmen koltuğuna otururken, filmin senaryosunu Chandor ile birlikte Zero Dark Thirty, DetroitThe Hurt Locker gibi filmlerden tanıdığımız Mark Boal kaleme aldı. Suç ve aksiyon türündeki Triple Frontier'ın oyuncu kadrosunda eski Batman olarak tanıdığımız, Argo ve Can Dostum filmleriyle Oscar heykelciğinin sahibi olan Ben Affleck; Son Star Wars üçlemesinin Poe Dameron'ı Golden Globe ödülü sahibi Oscar Isaac; Game of Thrones'un Oberyn Martell'i ve Narcos'un yıldız oyuncusu Pedro PascalSons of AnarchyPasific RimKing ArthurChildren of Men gibi filmlerden tanıdığımız Charlie Hunnam; Tron EfsanesiMudboundOn The Road gibi filmleriyle tanınan Garrett Hedlund, Adria Arjona, Sheiland Vand gibi isimler yer alıyor.

    Netflix'te izleyicileriyle buluşmak için gün sayan Triple Frontier'ın konusu ise şöyle: Beş eski Özel Kuvvetler operasyon askeri, Güney Amerika'nın seyrek nüfuslu sınır bölgesinde bir soygun planlamak için bir araya gelir. 5 kişilik bu ekibin hedefi, şiddetiyle tanınan, zengin bir kartelin servetidir. Bu isimsiz kahramanlar prestijli kariyerlerinde ilk defa bu tehlikeli misyonu ülkeleri için değil, kendileri için üstleniyorlardır. Ancak olaylar beklenmedik bir dönüşle birlikte kontrolden çıkmaya başlar. İncelikli planları devasa bir kaosun içinde kaybolup gitmeye başladığı zaman bu beş üstün nitelikli adamın yetenekleri, sadakatleri ve ahlakları, hayatta kalmak için verdikleri zorlu mücadele sırasında kırılma noktasına itilecektir...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top