Hesabım
    "Metal Gear Solid"in Başrolünde Oscar Isaac Olabilir!

    Oscar Isaac, Metal Gear Solid'in başrolünde yer almak istemesine yönetmenden yanıt geldi.

    Dünya çapında sevilen video oyunu serisi Metal Gear Solid'in beyaz perdeye aktarılacağı duyurulmuş, ancak geçen yıllara rağmen filmle ilgili bir gelişme görülmemişti. Geçtiğimiz gün içerisinde Oscar Isaac'in, video oyunu serisinin başrolünde yer alan Solid Snake karakterini canlandırabileceği gündeme düştü. Şimdi ise filmin yönetmeni Jordan Vogt-Roberts'dan bu isteğe karşılık geldi.

    Netflix'te yayınlanacak olan suç temalı aksiyon filmi Triple Frontier için hazırlıklarını sürdüren film ekibi, geçtiğimiz günlerde bir röportaj için bir araya geldi. Röportaj sırasında Oscar Isaac, dünyaca ünlü oyun serisi Metal Gear Solid'in başrolünde yer alabileceğini dile getirdi. Röportajda ekibe dünyaca ünlü bir video oyununun filminde rol almak isteseler bunun ne olduğu sorulduğunda Oscar Isaac doğrudan Metal Gear Solid oyunundaki Solid Snake karakterinin olabileceğini dile getirdi. Bunun ardından ise sosyal medyada bir tartışma meydana geldi. Oscar Isaac, yaklaşık iki yıldır geliştirme aşamasında bulunan Metal Gear Solid filminin başrolünde yer alacak mıydı? Bu soru filmin yönetmeni Jordan Vogt-Roberts'a ulaştırıldığında ise Roberts, sosyal medya üzerinden konuya son derece açık olduğunu dile getirdi. Yönetmen, filmin başrolünün Oscar Isaac olması konusunu aylar önce düşündüklerini ifade etti. Metal Gear Solid'in yönetmenliğini The Kings of Summer, Kong: Kafatası Adası gibi filmlerden tanıdığımız Roberts üstlenirken, senaryosunu Safety Not Guaranteed, Jurassic World, Pokemon Dedektif Pikachu gibi önemli filmlerden tanıdığımız Derek Connolly ve Örümcek Ağındaki Kız, Charlie's Angels gibi filmlerde karşımıza çıkan Jay Basu, video oyunlarının yaratıcısı olan, dünya çapında beğenilen oyunlara imza atan Kojima Production'ın kurucusu Hideo Kojima'nın senaryosundan uyarlarlayarak kaleme alacak.

    Oscar Isaac'in gelecek projeleri arasında 13 Mart'ta Netflix'te izleyicileriyle buluşmaya hazırlanan Triple Frontier, sesiyle Gomez Addams'a hayat vereceği The Addams Family, Star Wars serisinin son üçlemesinin son filmi olması planlanan ve Isaac'in bir kez daha Poe Dameron karakteriyle karşımıza çıkacağı Star Wars: Episode IX ile Denis Villeneuve'un dünyaca ünlü bilim kurgu roman serisinden uyarlamaya hazırlandığı Dune filmi yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top