Hesabım
    Will Smith "King Richard"ın Başrolünde!

    King Richard filminin başrolünde Will Smith'in yer alacağı duyuruldu.

    Tüm dünya tarafından yakından takip edilen tenis yıldızları Venus Williams ve Serena Williams'ın babalarını konu edinecek olan King Richard, Richard Williams'ın profesyonel hayatı ve kızları ile olan ilişkisini hikayesinin odağına alacak. Richard Williams'ı canlandıracak olan ismin ise Will Smith olacağı resmi olarak duyuruldu.

    Ali ve The Pursuit of Happiness filmleriyle Oscar'a aday gösterilen başarılı oyuncu Will Smith bu kez King Richard filminde rol alarak Serena ve Venus Williams'ın babaları olan Richard Williams'ı canlandıracak. Filmin senaryosu ise Side Effects, 12 and Holding, The Harvest gibi filmlerin senaryosuna imza atan Zach Baylin tarafından kaleme alınacak. King Richard filminin yapımcıları arasında Star Thrower Entertainment şirketi altında Tim White ve Trevor White ile Overbrook Entertainment adı altında Will Smith bulunuyor.

    Richard, Venus ve Serena Williams'ın yaşamını ve kız kardeşlerin yıldızlarının parlama sürecini konu edinecek olan King Richard Venus ve Serena Williams henüz dört yaşlarındayken babalarının onlar için olan planlarını görmemizi sağlayacak. Filmin, babalarının kendi kariyerini bırakıp onlara tenis dersi vermeye başlamasından birer yıldız olmalarına kadara uzanabileceği söylenenler arasında bulunuyor. Ancak King Richard'ın konusu henüz resmi olarak paylaşılmadı. Serena Williams 1999 yılında US Open isimli Amerikan Tenis Turnuvası ile dünyaya kendini göstermiş, Venus Williams ise 2000 yılında Wimbledon Tenis Turnuvasında Lindsay Davenport'u yenerek kendini kanıtlayarak yıldızlarını parlatmaya başlamışlardı.

    Ünlü oyuncu Will Smith'in gelecek projeleri arasında King Richard'ın yanı sıra ilk Netflix filmlerinden biri olan ve elfler, insanlar ve orkları günümüz dünyasına sığdıran Bright'ın devam filmi Bright 2, Smith'i Genie olarak izleyeceğimiz Disney animasyon uyarlamalarından Aladdin, animasyon türündeki Ajanlar İş Başında, üçüncü devam filmi olacak olan ve dördüncüsünün de çekilmesi planlanan Bad Boys For Life ve Ang Lee yönetmenliğindeki bilim kurgu filmi Gemini Man gibi yapımlar yer alıyor. Suicide Squad'ın Deadshot'ı olan Will Smith'in devam filmi olacak olan The Suicide Squad'da yer almamak üzere Warner Bros ile karşılıklı anlaşmaya vardığı resmi olarak duyurulmuştu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top