Hesabım
    Sherlock Holmes 3, İleri Bir Tarihe Alındı!

    Sherlock Holmes'ün üçüncü filminin vizyon tarihi değiştirildi.

    Robert Downey Jr. ve Jude Law'ın başrolünde yer aldığı Sherlock Holmes serisinin üçüncü filmi ertelendi. Vizyon tarihi ikinci kez değiştirilen Sherlock Holmes 3, izleyicileriyle daha ileri bir tarihte buluşma imkanı bulacak. Bu erteleme durumu filmin yönetmeninin henüz bulunamamasına bağlanıyor.

    İlk filmiyle 2009 yılında Sherlock Holmes adıyla karşımıza çıkan, ardından Sherlock Holmes: Gölge Oyunları ile devam eden film serisine üçüncü filmin ekleneceği resmi olarak duyurulmuştu. Serinin hayranları tarafından olumlu bir şekilde karşılanan bu haberin ardından vizyon tarihi 2019 yılının Aralık ayı olarak belirlenmişti. Ancak çeşitli aksaklıklar nedeniyle bu tarih 25 Aralık 2020 tarihine çekilmişti. Şimdi ise filmin çekimlerine başlanamaması, hatta yönetmeninin dahi bulunamaması gerekçe gösterilerek Sherlock Holmes 3 daha ileri bir tarihe alındı. Bir dedikoduya göre yönetmenliği üstlenmesi üzerine diğer Sherlock Holmes filmlerinin de yönetmen koltuğunda oturan Guy Ritchie ile anlaşma sağlanabilir. Ancak başarılı yönetmen Ritchie ile olası bir anlaşma konusunda bir bilgi paylaşılanlar arasında yer almıyor.

    Filmin oyuncu kadrosunda yer alacak olan isimler arasında Sherlock Holmes'e hayat veren ve Avengers ekibinin sevilen kahramanlarından Iron Man'i canlandıran yıldız oyuncu Robert Downey Jr., Fantastik Canavarlar: Grindelwald'ın Suçları'nın Dumbledore'u Jude Law ve Irene Adler'ı canlandıracağı söylentileri bulunan Rachel McAdams yer alıyor. Sherlock Holmes 3'nin senaryosu ise Arthur Conan Doyle'un kült romanlarından uyarlanarak Narcos, Hannibal gibi önemli dizilerin senaristi Chris Brancato tarafından kaleme alınacak. Sherlock Holmes 3'nin ülkemizdeki izleyicileriyle ne zaman buluşacağı henüz bilinmiyor.

    Henüz üçüncü filmin konusu bilinmemekle birlikte Sherlock Holmes: Gölge Oyunları ile hikaye şurada kalmıştı: Dünyanın en ünlü ve zeki dedektiflerinden Sherlock Holmes (Robert Downey Jr.) ve 'ortağı' Dr. Watson (Jude Law) bu sefer Londra’nın dışına çıkarak Fransa, Almanya ve İsviçre’ye yol alacakları yeni ve tehlikeli bir maceraya sürükleniyorlar. Onlardan hep bir adım önde olan kurnaz ve vicdansız Profesör Moriarty (Jared Harris) ise -ki Holmes en zeki olma unvanını ona kaptırmak üzere- büyük bir laneti değiştirecek planların peşindedir. Kahramanlarımız ise ne olursa olsun Moriarty durdurmaya kararlı...

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top