Hesabım
    Ethan Hawke ve Noomi Rapace’lı “Stockholm”den Poster Var!

    Suç temalı komedi filmi “Stockholm”ün ilk posteri yayınlandı.

    Dört Oscar adaylığı bulunan Ethan Hawke ve BAFTA adayı İsveçli başarılı aktris Noomi Rapace’ın başrollerini paylaştığı suç temalı komedi filmi “Stockholm”den poster geldi.

    Filmin oyuncu kadrosunda son olarak geçen sene “The Catcher Was a Spy”da boy gösteren İngiliz aktör Mark Strong, “Damnation” ve “Van Helsing” dizilerinde izleme şansı yakaladığımız Christopher HeyerdahlBea SantosThorbjorn HarrJohn Ralston ve Mark Rendall gibi isimler yer alıyor. Prömiyerini bu ay Method Fest Bağımsız Film Festivali’nde gerçekleştirecek filmin yönetmenliğini ve senaristliğini ise 2015 yapımı Ethan Hawke’lı “Doğuştan Kederli” ile beğeni toplayan Kanadalı yönetmen Robert Budreau üstleniyor.

    “Stockholm”, 1973 yılında yaşanan absürt bir banka soygununu konu ediyor. Tuhaf bir adam olan Lars Nystrom, şehrin en büyük bankalarından birini soymak için yola koyulur. Elinde silahı ile birlikte bankanın kapısından içeri girmesiyle büyük bir kargaşa meydana gelir. Lars’ın amacı sadece bankadaki paraları almak değildir. Onun, hapisteki en yakın arkadaşının salınması, kendisi için özel bir araç tahsis edilmesi gibi başka istekleri de vardır. Rehineler korkmuş bir şekilde başlarına gelecekleri beklerken bir süre sonra bir takım tuhaflıklar olduğunu fark eder. Rehineler, Lars’ın her ne kadar elindeki silahla onları korkutmaya çalışsa da bir sineğe bile zarar veremeyecek bir yapıda olduğunu anlar. Lars’ın bu durumundan etkilen banka memuru Bianca ve diğer tutsaklar, onun isteklerinin yerine getirilmesi ve milyonlarla beraber kaçmasını sağlamak için bir plan yapmaya karar verir.

    Merakla beklenen “Stockholm” Amerika’da 12 Nisan tarihinde gösterime girecek. Filmin ülkemizde vizyona girip girmeyeceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top