Hesabım
    Zack Snyder Yeni Filmi “Army of the Dead” İçin Gün Sayıyor!

    Netflix yapımı zombi filmi “Army of the Dead”in prodüksiyon detayları ortaya çıktı.

    300 Spartalı”, “Watchmen” ve “Batman v Superman: Adaletin Şafağı” gibi filmlerle tanınan ve son olarak 2017 yılında “Justice League: Adalet Birliği” ile karşımıza çıkan başarılı yönetmen Zack Snyder’ın yeni filmi “Army of the Dead”in prodüksiyon detayları belli oldu. Zombi temalı korku ve gerilim filminin çekimlerine önümüzdeki Temmuz ayının ortalarında Amerika’nın New Mexico eyaletinde başlanacağı öğrenildi.

    Filmin senaryosu “Anestezi” ve “Kral Arthur: Kılıç Efsanesi” filmlerinin senaristi Joby Harold tarafından kaleme alınıyor. Hikaye detayları henüz tam olarak bilinmeyen film, Las Vegas’taki bir zombi salgını sırasında geçiyor. Bir adam salgın sırasında bir grup paralı askeri bir araya getirir ve büyük oynamaya karar verir. Ekip, karantina bölgesine girmeye cesaret ederek gelmiş geçmiş en büyük soygunu gerçekleştirmeye çalışır.

    Netflix, ilk olarak 2007 yılında gün yüzüne çıkan projeyi geçtiğimiz Ocak ayında Warner Bros.’tan devraldı. Bütçesinin 90 milyon dolara yaklaşabileceği söylenen filmin oyuncu kadrosuna dair elimizde henüz bir bilgi bulunmuyor. Vizyon tarihi de belli olmayan filmin yapımcılığı ise yönetmen Snyder, iş ortağı ve eşi Deborah Snyder ve Wesley Coller üstleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top