Hesabım
    "Anadolu Turnesi" Başka Çarşamba'da!

    "Anadolu Turnesi" belgeseli'ni Başka Çarşamba kapsamında izleyeceğiz.

    "Anadolu Turnesi" müzik belgeseli Başka Çarşamba kapsamında izleyicileriyle buluşmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Vizyon öncesi Başka Çarşamba aracılığıyla özel bir gösterimi gerçekleştirilecek olan müzik belgeselinin yönetmen koltuğuna Deniz Tortum ve Can Eskinazi oturuyor.

    Deniz Tortum ve Can Eskinazi'nin senarist ve yönetmenliğini üstlendiği, Aslı Erdem, Cem Celal Bilge ve Deniz Tortum'un yapımcısı olduğu müzik belgeseli "Anadolu Turnesi" Başka Çarşamba aracılığıyla, vizyona girmesinden önce özel bir gösterimde izleyicileriyle buluşacak. Belgesel filmin İstanbul'daki özel gösterimine bir de konser eşlik edecek. 17. !f İstanbul Bağımsız Filmler Festivali'nde dünya prömiyerini yapan "Anadolu Turnesi" filminin gösteriminin ardından, filmin müzik grubu Venus Music Peace Band'in de katılacağı ve Anahit Sahne'de gerçekleştirilecek olan konserde herkesi dansa davet eden Islandman, alternatif müziğin beğenilen isimlerinden, Barlas Tan Özemek, Ankara'nın medar-ı iftiharı Batu Akdeniz ve Büyük Ev Ablukada’nın Galvaniz Gelbiraz’ı olarak tanınan Gülin sahne alacak. Ayrıca bu isimlere hip hop müziğin başarılı isimlerinden Ağaçkakan ve saykedelik performansıyla konsere renk katacak olan Volkan İncüvez de sahne alacak. İşte belgesel filmin üç farklı şehirdeki tüm gösterimleri:

    • İstanbul, Beyoğlu Beyoğlu - 19:00 (Film ekibinin katılımıyla) / Kadıköy Kadıköy –
    • 21:30 / Altunizade Capitol – 21:30 / Levent Metrocity Pink – 21:30 / Boğaziçi Sinebu
    • – 18:30
    • Ankara, Kızılay Büyülü Fener – 19:00
    • İzmir, İzmir Karaca – 20:30

    "Anadolu Turnesi" belgesel filminin tüm gösterimleri 13 Mart Çarşamba akşamı gerçekleştirilecek. Filmin tüm izleyicileriyle ise 22 Mart 2019 tarihinde sinemalarda buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top