Hesabım
    Joe Wright "In The Garden of Beasts"i Yönetecek!

    Joe Wright, II. Dünya Savaşı konulu dram filminin yönetmeni olacak.

    Dönem filmlerinin usta yönetmeni Joe Wright bu kez II. Dünya Savaşı konulu bir filmin yönetmen koltuğuna geçmeye hazırlanıyor. Aynı isimli kitabından uyarlanacak olan "In The Garden of Beasts", Nazi Almanyası'nın Avrupa girmesinden hemen öncesini konu edinecek.

    Golden Globe adaylığını bulunan ve Pride & Prejudice, Oscar'da En İyi Orijinal Müzik ödüllü Atonement, En İyi Erkek Oyuncu ödülüyle Oscar'ın sahibi olan Darkest Hour, En İyi Kostüm Tasarımı Oscar'ının sahibi Anna Karenina gibi filmleriyle tanınan başarılı yönetmen Joe Wright'ın yönetmenliğini üstleneceği filmin ilk detayları resmi olarak duyuruldu. Erik Larson'ın "In The Garden of Beasts: Love, Terror and An American Family in Hitler's Berlin" isimli kitabından uyarlanacak olan In The Garden of Beasts filmi, II. Dünya Savaşı dönemini aydınlatacak. Tom Hanks'in Playtone Company aracılığıyla yapımcılığını üstlendiği ve aynı zamanda oyuncusu olacağı film, Amerikan Büyükelçisi William Dodd'un yaşadıklarına odaklanacak. 1933 yılında kendi isteği dışında Büyükelçi olmak üzere Berlin'e gönderilen Dodd'un Almanya'da Hitler'in yükselişinin ardından gerçekleşenlerle mücadele etmesi gerekecektir. Dodd'un Berlin'e kızı Martha da dahil olmak üzere tüm ailesiyle birlikte gelmesi, yaşamlarını daha da zor bir hale getirecektir. Dodd, zamanla Yahudiler'e yapılan şiddet raporlarına ulaşacak ve Dışişleri Bakanlığıyla olan görüşmesinde kimsenin bu durumla ilgilenmediğini fark edecektir. Bir yandan büyüyen basın sansürünü, diğer yandan yasaların işlemediğini gören Dodd, zamanla Hitler'in Yahudi soykırımı planını öğrenecektir.

    Philadelphia ve Forrest Gump filmleriyle Oscar ödülünün sahibi olan Tom Hanks, In The Garden of Beasts filmiyle birlikte Er Ryan'ı Kurtarmak filminin ardından yeniden bir II. Dünya Savaşı filminde rol almış olacak. Ancak Tom Hanks'in filmde William Dodd'u canlandırıp canlandırmayacağı kesinlik kazanmadı. Henüz filmin senaryosunun geliştirme aşamasında olması nedeniyle, Hanks'in senaryoyu görmesinin ardından rolünün kesinleşeceği biliniyor. Filmin yönetmen koltuğuna oturacak olan Joe Wright'ın In The Garden of Beasts filminin yanı sıra Amy Adams'ın başrolünde yer alacağı The Woman In The Window filmi izleyicileriyle buluşmak için hazırıklarını sürdürüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top