Hesabım
    "The Eternals"da LGBTİ+ Bir Kahraman mı Olacak?

    Marvel'ın The Eternals hakkındaki yeni planları gündeme geldi.

    Avengers ekibinin emekliye ayrılmasının ardından Marvel yeni bir ekip oluşturmak istediğini açıklamıştı. Bu yeni ekibin çizgi romanlardan uyarlanacak olan The Eternals olacağı bilinenler arasında yer alıyor. Geçtiğimiz haftalarda Kevin Feige, The Eternals filmi hakkında bir konuşma yapmış ve konuşmasında eşsiz ve farklı bir işe imza atmak istediklerini dile getirmişti. Marvel evreninin çok geniş bir evren olduğunu ve tıpkı Guardians of The Galaxy'de olduğu gibi gezegenler arası bir film çekmek istediklerini ifade eden Feige, bu arayışlarını The Eternals ile tamamlayacaklarını belirtmişti. Şimdi ise The Eternals ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Marvel, yeni süper kahraman filmlerinde gay bir karakteri öne çıkarmayı amaçlıyor.

    Son olarak Black Panther ve Avengers: Infinity War ile büyük bir başarı yakalayan Marvel, The Eternals ile bu başarısını katlamayı hedeflediğini ifade etti. Bu hedeflerine ise daha önce de belirttikleri gibi LGBTİ+ karakterleri ve farklı ırklardan kahramanları filme katarak ulaşabilecekleri bilinenler arasında yer alıyor. Ortaya atılan bir iddiaya göre Marvel, The Eternals filmi için bir LGBTİ+ karakter arayışında bulunuyor. Ancak 1976'da ilk kez yayınlanan çizgi romanın orijinal karakterleri arasında gay bir kahraman bulunmuyordu. O nedenle Marvel'ın nasıl bir yol izleyeceği merakla beklenenler arasında yer alıyor. Ortaya atılan bu iddianın kaynağı ise The Hashtag Show isimli bir web sitesinden geliyor. The Hashtag Show'un iddiasına göre Marvel 39-40 yaşlarında süper kahraman fiziğine sahip olan bir oyuncu seçmesi planlıyor. Marvel bu oyuncunun LGBTİ olabileceği ve farklı bir ırktan olabileceğini de belirtiyor.

    Hayata geçirilmesi planlanan The Eternals'ın hikayesi milyonlarca yıl öncesine dayanıyor. Kozmik varlıklar olan Celestials, insanlar üzerinde deneyler yaparlar. Genetikleri değiştirilen insanlar yaratan Celestials'ı konu edinen çizgi romanlarda bu insanlar hem süper güçlere sahiplerdir, hem de yarı ölümsüzlerdir. Ayrıca vahşi bir ırk olan Deviants'ı da yaratmış bulunan Celestials, insanlık tarihinin arka planında yer alan iki ırk yaratmış olur. Eternals ve Deviants, tarih boyunca birbirleriyle çatışma içinde olacaklardır. The Eternals'ın Ağustos ayında çekimlerine başlanacağı bilinenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top