Hesabım
    Netflix Yapımı Komedi Filmi “The Wrong Missy” Kadrosunu Tamamladı!

    David Spade başrollü "The Wrong Missy" oyuncu kadrosuna yeni isimler kattı.

    İki Altın Küre adaylığı bulunan David Spade'in başrolünü, komedi filmlerinin aranan yüzlerinden Adam Sandler’ın ise yapımcılığını üstlendiği Netflix yapımı komedi filmi “The Wrong Missy” oyuncu kadrosunu tamamladı. Emmy adaylığı bulunan Lauren Lapkus, “Unhappily Ever After”ın yıldızı Geoff Pierson, “How I Met Your Mother”, “Roseanne” ve “Rick and Morty” gibi dizilerden tanıdığımız Sarah Chalke, 2009 yapımı “Fired Up!”ta boy gösteren Molly Sims, Nick Swardson, Adam Sandler’ın aktris eşi Jackie Sandler ve “Love” dizisinde izlediğimiz Chris Witaske filmin kadrosuna dahil oldu.

    Netflix yapımı aksiyon ve komedi filmi “The Do-Over”ın senaristleri Chris Pappas ve Kevin Barnett’ın senaryosunu kaleme aldığı “The Wrong Missy”, hayallerinin kızı (Molly Sims) ile tanışan ve onu şirketinin düzenlediği geziye davet eden Tim Morris’e (David Spade) odaklanıyor. Tim’in geziye davet ettiği kişinin, eskiden buluştuğu bir kadın (Lauren Lapkus) olduğu ortaya çıkar ve Tim uzun süredir aslında yanlış kişiyle mesajlaştığının farkına varır.

    Filmin yönetmenliğini geçtiğimiz sene David Spade ve Nat Faxon’lı komedi filmi “Father of the Year” ile karşımıza çıkan Tyler Spindel üstleniyor. Yakın zamanda çekimlerine başlanması beklenen filmin vizyon tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top