Hesabım
    Gina Rodriguez'li "Someone Great"ten Altyazılı Fragman!

    Romantik komedi Someone Great'ten fragman yayınlandı.

    Gina Rodriguez'in başrolünde yer aldığı romantik komedi türündeki Netflix filmi "Someone Great"ten altyazılı fragman yayınlandı. Fragmanda Rodriguez'in canlandırdığı Jenny karakterinin yaşamının yeni bir dönemine adım atma evresine tanık oluyoruz. Arkadaşlarıyla birlikte atlatmaya çalıştığı bu dönemde genç kadın arkasında neleri bırakacaktır?

    Someone Great'in konusu ise şöyle: Jenny, New York'ta dokuz yıldız sevgilisiyle birlikte yaşayan genç bir kadındır. 20'li yaşlarının sonunda olan Jenny, 30'una basmadan önce San Francisco'dan hayallerinin gerçekleşmesini sağlayabilecek bir iş teklifi alır. Ancak bu teklif onun tüm yaşamını değiştirecektir. Dokuz yıllık erkek arkadaşından ayrılmak zorunda kalacak ve eski hayatını geride bırakmak için arkadaşlarının da desteğiyle mücadele etmek zorunda kalacaktır. Jenny'nin en yakın arkadaşları Blair ve Erin ile birlikte atılacağı son New York macerasını izleyeceğimiz film, romantik komedi türüyle karşımıza çıkıyor.

    Someone Great'in yönetmen ve senarist koltuğuna Sweet/Vicious dizisine imza atan Jennifer Kaytin Robinson otururken, filmin oyuncu kadrosunda Jenny rolüyle karşımıza çıkacak olan, Golden Globe ödüllü, Jane The Virgin, Annihilation, Miss Bala, Deepwater Horison, Filly Brown gibi yapımlardan tanıdığımız yetenekli oyuncu Gina Rodriguez; Erin rolünde göreceğimiz ve She's Gotta Have It, Underground, Shots Fired gibi yapımlarda izlediğimiz DeWanda Wise; Blair rolüyle karşımıza çıkmaya hazırlanan ve Pitch Perfect, Hairspray, Prom NightCrazy Ex-Girlfriend gibi yapımlardan tanıdığımız Brittany Snow; Büyük İskender, Daredevil, Luke Cage, Jane The Virgin, Iron Fist, Kids gibi yapımlardan tanıdığımız başarılı oyuncu Rosario Dawson; Jenny'nin sevgilisi olarak izleyeceğimiz ve Sorry To Bother You, Short Term 12, Özgürlük Yürüyüşü, Kapan gibi filmlerde karşımıza çıkan LaKeith Stanfield yer alıyor.

    Eğlenceli hikayesiyle Someone Great filminin 19 Nisan tarihinde Netflix aracılığıyla ülkemizdeki izleyicileriyle buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top